Da lahko nakupovalno košarico s samimi slovenskimi izdelki napolnite za manj kot 100 evrov, ni šala, ampak posebna zaveza Trgovin Jager in njihovega projekta najcenejše slovenske košarice.

Tedenski nakupi ob trenutnem dogajanju v svetu cen niso nobeno veselje – ali smo priča višanju cen, ali pa trgovci ohranjajo cene in za isto ceno ponudijo manjšo količino izdelka. Pri Jagru podražitvam že nekaj mesecev kljubujejo s posebno akcijo najcenejše slovenske košarice, v okviru katere vsaj do konca septembra obljubljajo nespremenjeno ceno izbranih kakovostnih slovenskih izdelkov.

Polna shramba in račun, prijazen vaši denarnici?

Akcijo lahko v dobro vaše denarnice izkoristite že danes, ko boste razmišljali, kam se podati po tedenski nakup. Najcenejša slovenska košarica namreč obljublja zvrhano nakupovalno košarico samih slovenskih izdelkov, ki bodo poskrbeli za polno shrambo, kakovostne in okusne obroke vse družine, za potešitev sladkih razvad in za čist dom. Polna shramba in račun, prijazen vaši denarnici?

Še vedno ne verjamete, da lahko kakovosten in v celoti slovenski nakup opravite za manj kot 100 evrov? Prelistajte najnovejši Jagrov katalog, ki vas že čaka v vašem nabiralniku ali na spletni strani ter obiščite vaš najbližji Jager.

Ne, to ni šala, saj bo vaš račun ob nakupu čisto vseh izdelkov Jagrovega projekta najcenejša slovenska košarica znašal nekaj manj kot 100 evrov. Ne verjamete? Vzemite v roke kalkulator in se prepričajte sami. Ob tem so v Jagru na projekt tako ponosni, v svojo zavezo pa tako prepričani, da so se obvezali, da bodo kupcu, v kolikor uspe na trgu kupiti enako košarico istovrstnih izdelkov po nižji ceni, povrnili razliko. Poudarili so tudi, da bodo enake cene za vse izbrane izdelke ohranili najmanj do 30. septembra.

Kaj se torej skriva v Jagrovi košarici slovenskih izdelkov z nespremenjeno ceno?

V košarici se najdejo pašteta Perutnina Ptuj za 0,65 evra, piščančje hrenovke Extra Pivka za 2,99 evra, pečena mesna slanina Ave za 1,59 evra, hmeljarska klobasa Z’Dežele za 6,99 evra na kilogram, hrenovke v naravnem ovoju Z’dežele za 6,99 evra na kilogram, bele drobtine Ptujske pekarne za 1,99 evra, jogurt Zelene doline jagoda ali navadni za 0,69 evra, sveže nehomogenizirano mleko za 0,99 evra, surovo maslo Pomurske mlekarne za 2,99 evra ter majoneza Gea za 1,89 evra.

Nikar se ne trudite s sestavljanjem nakupovalnega seznama! Raje iz najnovejšega Jagrovega kataloga iztrgajte dve strani s ponudbo najcenejše slovenske košarice ali pa si ju natisnite s klikom na naslednjo povezavo in se kar s tem podajte v trgovino. Iskanje izdelkov bo nedvomno lažje!

Najcenejšo slovensko košarico sestavljajo tudi izdelki kot so pšenična moka za 0,79 evra, kamniške vložene kumarice za 2,29 evra, pašteta Kekec za 0,89 evra, Natureta namaz s papriko za 1,69 evra, piščančja posebna klobasa za 1,39 evra, Delamaris skušina solata za 0,99 evra, špageti št. 7 znamke Zlato polje za 1,39 evra, valjani rezanci Zlato polje za 0,99 evra, mlinci Ptujske pekarne za 2,39 evra, kruh črni hlebec Ptujske pekarne za 1,29 evra, piščančji čevapčiči Pivka za 3,49 evra …

Namesto nakupovalnega seznama raje uporabite Jagrov katalog

Ste še z nami? Ali navedene cene izdelkov sproti vpisujete v kalkulator? Kolikšen je znesek? Precej manj kot 100 evrov, kajne? Toda v košarici je prostora za še nekaj izdelkov, med drugim tudi za toaletni papir Paloma Exclusive plus 3-slojni za 2,99 evra, detergent za posodo Mega Max za 0,84 evra, pralni prašek Mega Max za 4,99 evra, čistilo Stelex za 1,79 evra, čistilo WC raček za 1,89 evra, planinski čaj 1001 cvet za 1,29 evra, riževa čokolada Bali Gorenjka za 0,89 evra, ajvar Natureta za 1,59 evra

Foto: Trgovine Jager

Nabavite lahko še olje za solato Zvezda za 6,99 evra, rastlinsko olje Zvezda za 3,29 evra, šampinjoni v kisu Droga za 1,49 evra, prebranec Natureta za 3,29 evra, kava Barcaffe Classic za 3,68 evra, pijača jagoda Dana za 0,29 evra, pijača Limonada Dana za 0,99 evra, pivo Zlatorog ali Union za 1,04 evra, sirup malina Frupi za 0,94 evra, mineralna voda Radenska za 0,52 evra, paradižnik Lušt za 1,99 evra, fino mleta morska sol Droga za 0,49 evra, zlati prepečenec Žito za 2,39 evra ter kokošja jajca Jager za 1,69 evra.

Če ste vse izdelke dosledno vnesli v vaš kalkulator, ste pravkar ugotovili, da so projekt v Jagru vzeli zares in da boste za celotno košarico samih slovenskih izdelkov zares odšteli manj kot 100 evrov, vaša shramba bo pa polna kar nekaj časa. Ne čakajte na naslednji teden, nakup v najbližjem Jagru raje opravite kar danes!