Zaradi narave dela veliko sedite? Zakaj ne bi kvalitetno sedeli? Rešitev najdete v podjetju SpinaliS. V salonu na Kardeljevi cesti 90 v Mariboru lahko na enem mestu izbirate med številnimi stoli, da najdete primernega zase.

Veliko delovnih mest je sedeče narave. V sedenje so prisiljeni že otroci v šolah, kasneje pa tudi zaposleni. Povprečno sedi človek 12 ur na dan. Sedenje je eden izmed faktorjev težav in bolezni hrbtenice. Daljši, vsakodnevni sprehodi in vaje za krepitev mišic zagotovo pomagajo pri lajšanju bolečin v hrbtenici, ki nastanejo zaradi pogostega sedenja, vendar pa to ni vse, kar lahko posameznik stori za svojo hrbtenico.

Stoli so vzrok za bolečine v hrbtenici, torej morajo biti tudi razlog, da bolečine izzvenijo oz. da jih ni. Dober stol, dobra izbira. Stoli SpinaliS so zasnovani tako, da preprečujejo poškodbe in bolečine hrbtenice, ki nastajajo zaradi prekomernega in nepravilnega sedenja. Priporočeni so tako za odrasle osebe, kakor tudi za otroke in mladostnike, saj se njihove mišice šele razvijajo. Pomembno je, da se mišice dobro razvijajo in služijo kot dobra podpora hrbtenici, sicer nastanejo težave, bolečine in posledično tudi dolgotrajna bolezenska stanja.

Stole SpinaliS lahko naročite tudi v spletni trgovini:

https://pisarniska-oprema.com/

Trenutno zaradi dane situacije veliko ljudi dela od doma, SpinaliS pa ponuja rešitev primerno tako za domačo pisarno, kakor tudi za službeno okolje.

SpnaliS ponuja rešitev

Pri SpinaliSu imajo kar 12 rešitev. Ponujajo 12 različnih modelov stolov SpinaliS za vsak tip telesa. Zasnovani so tako, da omogočajo aktiven način sedenja, pri tem pa razbremenijo mišice. Ti izjemni stoli, ki jih ponujajo pri SpinaliS-u so na ogled in jih je možno preizkusiti v salonu na Kardeljevi cesti 90 v Mariboru. Lahko se pa tudi posvetujete preko elektronske pošte na info@pisarniska-oprema.com ali jih kontaktirate na telefonsko številko 031 378 399 (Bojana Živko). Z veseljem vam bodo svetovali tako ali drugače.

SpinaliS Basic

Gre za model, ki je izdelan posebej za otroke in mladostnike. Tudi ta model je zasnovan na enak način, kot vsi stoli podjetja SpinaliS; omogoča aktivno sedenje, razbremeni hrbtenico, naslon in ročka za roke so prilagodljivi, ima pa tudi dodan obroč za noge, ki omogoča optimalno sedenje tako med igro, kot tudi domačimi nalogami.

SpinaliS Ergonomic

Prava izbira za tiste s pretežno sedečim načinom dela. Zagotavlja aktivno sedenje, ima fiksno ergonomsko hrbtišče in je primeren za večino uporabnikov. Dobavljiv je v številnih barvnih odtenkih.

Hitro v nabavo: stoli SpinaliS sledijo gibanju telesa in s tem ohranjajo hrbtenico v ravnovesju. Preizkušeni sedeži, gibljivi v vse strani, ki se ob vsakem premiku telesa pomaknejo v smeri giba medenice in hrbtenice ter s tem ohranjajo hrbtenico ves čas v pravilnem položaju.

Imate kakšno vprašanje? Pokličite jih na 031 378 399 (Bojana Živko) ali jim pišite na info@pisarniska-oprema.com. Z veseljem vam bodo svetovali in pomagali izbrati stol, ki bo dolga leta skrbel za zdravje vaše hrbtenice.

SpinaliS ponuja še veliko različnih modelov, vse od SpinaliS Hacker do SpinaliS Apollo. Obiščite spletno stran SpinaliS in si oglejte številne možnosti, ki so ponujene. Pokličite, pišite, oglasite se v salonu in se na lastne oči prepričajte o kvaliteti stolov. V salonu lahko stole tudi preizkusite in sami ugotovite, da aktivno sedenje, pa naj se sliši še tako nenavadno, izboljšuje osebno počutje. Seveda se je na stol SpinaliS sprva potrebno navaditi, saj se precej razlikuje od klasičnega sedenja.

Na “novo” sedenje se posameznik privaja nekaj ur, izkušnje pa kažejo, da se kar tretjina uporabnikov pisarniških stolov SpinaliS v prvem tednu ali dveh sooča s težavami lovljenja ravnotežja in z mišičnimi bolečinami (“musklfibrom”), ki so znak, da so mišice postale aktivne. Aktivno sedenje ni nekaj, nad čemer bi obupali, navaditi se ga je treba in tako pripomoremo tudi k dobremu počutju ter se izognemo potencialnim boleznim hrbtenice.