Prvi sneg je že pobelil vrhove in v domovih že diši po praznikih. Da bodo letos še bolj veseli, je ekipa Maribor24.si za vas pripravila adventno dogodivščino, ki vas bo vsako adventno nedeljo razvajala z darili.

Prvi sneg je že pobelil vrhove in v domovih že diši po praznikih. Da bodo letos še bolj veseli, je ekipa Maribor24.si za vas pripravila adventno dogodivščino, ki vas bo vsako adventno nedeljo razvajala z darili. Ves blišč praznikov, okus piškotov in zvok božičnih pesmi pa ne pomeni prav veliko, če ni bližine. Bližine in topline v vaših srcih. Tiste bližine, ko se zavemo, da smo nekomu pomembni.

Spremljate nas in se potegujte za bogate nagrade

Cenimo čas, ki ga namenite branju naših vsebin in v zahvalo smo skupaj s partnerji pripravili Čarobni advent, ki vas bo osrečeval vsako adventno nedeljo. Pridružite se nam v nagradnem popotovanju in dovolite, da v zahvalo za celoletno zaupanje tudi mi obdarimo vas.

K sodelovanju smo povabili partnerje, ki nam zaupajo in so z veseljem vstopili v praznično partnerstvo z nami. Darila smo skrbno izbrali s skupnimi močmi, vaša naloga pa je, da spremljate Čarobni advent na Instagram profilu Maribor24.si, se zabavate in ob tem računate še na ščepec sreče.

Poskrbeli smo, da se v naboru vrhunskih nagrad najde prav za vsakogar nekaj, kar mu pogreje srce in polepša praznične dni. Skrbno zbrane nagrade naših partnerjev že čakajo na vas, da vam polepšajo praznične dni.

Na Maribor24.si smo se tudi letos odločili, da se vam približamo na prav poseben način. Za vas smo pripravili ČAROBNI ADVENT – nepozabno bogato obdarovanje, ki bo potekalo vsako adventno nedeljo.