Prerokinja trdi, da bo leto 2022 s seboj prineslo celo vrsto katastrof in drugih grozljivih dogodkov, ki bodo trajno spremenili usodo človeštva.

Prerokinja trdi, da bo leto 2022 s seboj prineslo celo vrsto katastrof in drugih grozljivih dogodkov, ki bodo trajno spremenili usodo človeštva. Tik pred smrtjo je objavila, da nas leta 2022 čakajo zelo težki časi.

Odkritje smrtonosnega virusa v sibirskih ledenikih

Prva njena napoved je, da bo leta 2022 skupina znanstvenikov v sibirskih ledenikih naletela na grozljivo odkritje. Našli bi naj smrtonosni virus, ki v ledu miruje že od nekdaj. Po besedah ​​Babe Vange bo virus oživel zaradi globalnega segrevanja, kar naj bi raziskovalci tudi potrdili.

Ostali brez pitne vode

Leta 2022 bo, po napovedih Babe Vange, v veliko mestih ogromno pomanjkanje pitne vode. Kot razlog za ta pojav navaja hitro rast prebivalstva v mestih in nezadostno količino vode, pridobljene iz bližnjih naravnih rezervoarjev.

Najverjetneje bo edina rešitev za urbane aglomeracije podzemna voda, torej črpanje vode iz globin zemlje. Ko se bodo potrebe povečevale, bodo ljudje kopali vse globlje.

Bolgarska jasnovidka Baba Vanga je postala kultna figura med jasnovidci, potem ko se je nekaj njenih napovedi popolnoma uresničilo. Napovedala je na primer 11. september in napad na dvojčke. Pravilno je napovedala katastrofo podmornice Kursk. Prav tako pa je napovedala “Brexit” leta 2016. Ter katastrofalne cunamije leta 1989.

Umrla je leta 1996, a je napovedala nekatere dogodke vse do leta 5079. Tega leta naj bi bil po njenih prerokbah konec sveta.

Bodo naš planet napadli Nezemljani?

Po besedah ​​Babe Vange bi lahko leta 2022 Zemljo obiskali predstavniki tuje civilizacije. »Ali bomo napadeni,« se sprašuje. Zanimivo je, da se v znanstveni skupnosti že nekaj časa ukvarjajo s skrivnostnim asteroidom, po imenu Oumuamu.  Morda pa je to vesoljska ladja, ki so jo poslali Nezemljani, ki iščejo znake življenja v vesolju, se še sprašuje Baba Vanga

Kljub temu, da je bila ta teorija že prej močno kritizirana, zdaj pridobiva vedno več podpornikov.

Bodo kobilice uničile Indijo?

Po besedah ​​Babe Vange bodo leta 2022 v New Delhiju termometri dolgo kazali več kot 50 stopinj Celzija, kar pripisujejo ekstremnim podnebnim spremembam.

Apokaliptični pogled na milijone žuželk, ki uničujejo na tisoče hektarjev žita, bo šokiral ljudi. Lakota in revščina bosta prizadeli ljudi po vsem svetu.

Naravne katastrofe

Za 2022 Baba Vanga napoveduje orkane, poplave, požare in potrese.

Prihajajoče leto naj bi bil čas, ki ga bodo zaznamovale naravne katastrofe. Napovedala je ekstremne vremenske razmere na svetu: polarni vrtinci v ZDA, vročina v Skandinaviji, poplave v Evropi in požari v Avstraliji.

Vsi ti pojavi bodo prizadeli velik del svetovnega prebivalstva, ki bo na žalost zelo trpel.

Bomo leta 2022 postali zombiji?

Leta 2022 se pričakuje hiter razvoj digitalnih tehnologij. Vendar pa bo digitalna odvisnost prešla aktivnosti v virtualnih svetovih. Globalni doseg družbenih omrežij in njihov vpliv na naše življenje ter vse druge vrste multimedijske zabave, bodo privedle do poslabšanja človekovih intelektualnih sposobnosti in postopnega zmanjševanja funkcije možganov. To bi lahko privedlo do tega, da se bodo ljudje kmalu začeli obnašati kot zombiji.

Seveda se to ne bo zgodilo čez noč, ampak tekom leta 2022, ki naj bi prineslo te grozljive spremembe, napoveduje Baba Vanga.