Zločin, ki se je zgodil na Dunaju je pretresel javnost.

Fotografija je simbolična.

Po poročanju Žurnal24.si, se je v sredo v dunajskem 11. okrožju zgodil umor, ki se je odvil celo pred očmi mimoidočih. Žrtev je bil nekdanji 43-letni avstrijski nogometni reprezentant Volkan Kahraman.

Kahraman se je dobil z nekoč svojim najboljšim prijateljem Orbanom S. v lokalu Cafe La Strada, kjer je med njima prišlo do glasnega prepira. Žurnal24.si poroča, da naj bi se prepir vnel zaradi Orbanove žene, s katero naj bi Kahraman imel ljubezensko razmerje. Sam je bil poročen in oče dveh otrok.

Iz lokala se je prepir nato preselil na ulico, kjer je Orban S. potegnil manjšo ročno pištolo in Kahramana ustrelil v glavo, nato pa si je na enak način sodil še sam. Orban S. je bil lastnik vodovodnega podjetja in prav tako je tudi sam bil oče dveh otrok – deklice in dečka, še poroča Žurnal24.si.

Po umoru je na prizorišče prišlo več družinskih članov obeh umrlih, med katerimi se je ponovno vnel prepir, po katerem pa naj bi enega policija enega celo pridržala.

Žurnal24.si še piše, da naj bi prišla tudi Kahramanova žena in vpila: “Je bilo vredno tega, zaradi ženske?”

Volkan Kahraman je za člansko izbrano vrsto Avstrije zbral tri nastope. Rodil se je na Dunaju, v klubski karieri pa igral za dunajsko Austrio, Feyenoord, Excelsior, Trabzonspor, Erzurumspor, Pasching, Xanthi, LASK in še nekaj nižjeligaških avstrijskih klubov. Preizkusil se je tudi kot nogometni trener, vodil je predvsem amaterske klube iz dunajskega okrožja, še piše Žurnal24.si.