Mariborski policisti so v 24-ih urah obravnavali nekaj pomembnejših dogodkov. Med drugim so zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja enemu vozniku zasegli kombinirano vozilo.

Policisti Policijske uprave Maribor so v času od 6. ure 17. 10. 2020 do 6. ure 18. 10. 2020, ob svojem rednem delu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

Zasegli kombinirano vozilo

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so policisti v Mariboru enemu vozniku zasegli kombinirano vozilo. Nadaljnji postopek zoper voznika sledi na okrajnem sodišču za prekrške.

Pridržanje do iztreznitve

Ob 02. uri zjutraj so policisti v Mariboru odredili pridržanje do iztreznitve zoper vinjenega 54-letnega kršitelja javnega reda in miru.

Navedeni je prišel na policijsko postajo, tam kričal in razbijal po vratih. Ker na opozorila policistov s kršitvijo ni prenehal, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje. Izdan mu je bil še plačilni nalog.

Prijeli tujca, ki sta ilegalno prestopila mejo

Policisti policijske postaje Ormož so v Središču ob Dravi prijeli tujca, ki sta ilegalno prestopila državno mejo iz Republike Hrvaške v Republiko Slovenijo.

Tujca sta bila po končanem postopku vrnjena hrvaškim varnostnim organom.

Drugih pomembnejših dogodkov niso obravnavali.