Jutarnji list poroča, da bo mesna industrija Gavrilović občini Petrinja za potrebe prostorov tamkajšnje srednje donirala zgradbo površine 2400 m2 z dvoriščem skupne mere 8000 m2, ki bo poslužilo za igrišče in parkirišča.

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/gavrilovic-poduzeo-konkretne-korake-donirao-zgradu-skole-od-2400-m2-i-pripadajuce-zemljiste-povrsine-preko-8000-m2-15042992?fbclid=IwAR3GS4k3ujpZDNiWZ_UEGxLK4HhD_OaJ9LztIkzmFPPZBPKSx-VS1b0NKx0

Jutarnji list poroča, da bo mesna industrija Gavrilović občini Petrinja za potrebe prostorov tamkajšnje srednje donirala zgradbo površine 2400 m2 z dvoriščem skupne mere 8000 m2, ki bo poslužilo za igrišče in parkirišča. Včeraj so predstavniki podjetja Gavrilović že podpisali pogodbo s predstavniki srednje šole Petrinja.

Obljuba je bila hitro izpolnjena

Podpis pogodbe je po navajanju priloge Jutarnjega Novac.hr obljuba predsednika uprave Gavrilovića Georga Gavrilovića ml. hrvaškemu premieru Andreju Plenkoviću. To mu je obljubil, da bi se lahko stvari v Petrinji hitro normalizirale in omogočile nadaljevanje kvalitetnega izobraževanja za petrinjske šolarje. Petrinjska srednja šola je bila namreč popolnoma uničena v potresu. K hitremu posredovanju je pripomogel tudi ravnatelj petrinjske srednje šole Milan Orlić, ki je v najkrajšem možnem času uspel urediti vso potrebno papirologijo za podpis donacije.