TOP ŠIHT: Projektni vodja, receptor, vodja oddelka tehnike, programer mobilnih aplikacij …

Uredništvo , 30.11.23 ob 03:12

Tokratni TOP ŠIHT vas popelje v poznana podjetja kot so Perutnina Ptuj, Mikro+Polo, Sava Turizem …

TOP ŠIHT: Projektni vodja, receptor, vodja oddelka tehnike, programer mobilnih aplikacij …

Pred nami je še zadnji mesec leta, kar pomeni, da lahko s prijavo na izbrano delovno mesto novo leto začnemo v svežem delovnem okolju! Ste pripravljeni na ta karierni korak? Da vam ga olajšamo, smo tudi ta teden izbrskali izstopajoča prosta delovna mesta!

IT projektni vodja

Kje? Perutnina Ptuj d.o.o.

Si za to delovno mesto? Perutnina Ptuj d.o.o. išče dinamičnega in motiviranega sodelavca na področju informatike, ki se bo pridružil njihovi ekipi in igral ključno vlogo pri nadziranju ter upravljanju uspešne izvedbe raznolikega portfelja IT projektov.

Na poziciji bodo od kandidata zahtevali zaključeno V. ali VI. stopnjo izobrazbe smer računalništvo, informatika ali druga primerna usmeritev, predhodne izkušnje na enakem ali primerljivem delovnem mestu (1-3 leta), nadpovprečno poznavanje splošnega računalništva, aktivno znanje angleškega jezika, dobro poznavanje MS Office, poznavanje metodologij vodenja projektov, izkušnje iz agilnih metodologij dela (Scrum) so prednost, želijo pa si tudi kandidata z vozniškim izpitom.

Kaj te čaka? Nekaj delovnih nalog vključuje organiziranje in vodenje IT projektov podjetja, načrtovanje, izvajanje ter zaključevanje projektov znotraj rokov in proračuna, skrb za doseganje projektnih ciljev, komunikacija in usklajevanje zahtev, izdelava terminskih planov in sledenje projektnim mejnikom, usmerjanje in podpora članom projektne skupine, usklajevanje z deležniki projekta ter koordinacija zunanjih izvajalcev, nadzor nad potekom in kakovostjo skozi celoten projekt ter transparentno poročanje, obvladovanje, vodenje in koordinacija sprememb.

Pogodba o zaposlitvi prinaša dolgoročno zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim obdobjem (6 mesecev), dinamično in sodelovalno delovno okolje, priložnosti za strokovni in osebnostni razvoj, ter zaposlitev v stabilnem podjetju z urejenimi delovnimi pogoji.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Programer mobilnih aplikacij

Kje? Inkolteh d.o.o.

Si za to delovno mesto? Inkolteh d.o.o. išče Programerja mobilnih aplikacij (m/ž), ki se bo pridružil njihovi ekipi in sodeloval pri razvoju in vzdrževanju lastne programske opreme ccLEAP.

Pričakovanja glede kandidata vključujejo zahtevano izobrazbo VI/1., VI/2., VII. stopnje, do eno leto delovnih izkušenj, poznavanje programskega ogrodja Flutter framework (Dart) ter Node.JS.

Zaželeno je tudi poznavanje orodij za nadzor in verzioniranje kode (TFS in Git), dobro poznavanje dela s podatkovnimi bazami (MySQL, MS SQL) ter konceptualno znanje programiranja s praktičnimi izkušnjami.

Poleg tega so pomembne sposobnosti analize kode, reševanja problemov, odgovornost do dela in tima, spoštovanje rokov, natančnost, kreativnost in samoiniciativnost.

Kaj te čaka? Delo poteka na zanimivih projektih v digitalnih rešitvah za podporo procesov v proizvodnih podjetjih. Podjetje nudi mentorstvo in uvajanje pri spoznavanju procesov ter si želi kandidata, ki bo v delu videl izziv in motivacijo za izpopolnjevanje dosedanjih izkušenj.

Ponujajo dolgoročno zaposlitev v mladem in dinamičnem kolektivu, možnosti strokovnega in osebnostnega razvoja ter urejeno delovno okolje v Slovenski Bistrici, sodelovanje pa bo potekalo za nedoločen čas, s poskusnim delom v trajanju 6 mesecev.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Delavec v proizvodnji laboratorijskega pohištva

Kje? Mikro+Polo d.o.o.

Si za to delovno mesto? Podjetje Mikro+Polo d.o.o. v Mariboru je objavilo prosto delovno mesto Delavca v proizvodnji laboratorijskega pohištva. Gre za uspešno podjetje z odličnim delovnim vzdušjem, ki nudi številne možnosti usposabljanja in izpopolnjevanja za poklicni in osebnostni razvoj.

Pričakovanja do kandidata vključujejo najmanj III. stopnjo poklicne izobrazbe v lesarski, mizarski, strojni, električarski ali sorodni smeri, vsaj 2 leti delovnih izkušenj, dobro razvite ročne spretnosti, osnovno znanje uporabe ročnih in električnih orodij, ter zaželen vozniški izpit B-kategorije.

Si za to delovno mesto? Delavec bo odgovoren za izdelavo in montažo laboratorijskega pohištva, sodelovanje pri nalaganju, razkladanju, pakiranju, prevzem, evidenco in izdajanje materiala iz skladišča ter vzdrževanje reda in čistoče v delavnici.

Podjetje nudi zaposlitev za polni delovni čas za določen čas 6 mesecev, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, celovito uvajanje in mentorstvo, delo s profesionalnimi delovnimi orodji in sredstvi, kakovostna delovna oblačila, prijeten kolektiv, dinamično delo, redno in stimulativno plačilo ter varno zaposlitev, in organizirano prehrano (zajtrk in malica).

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja računovodskega oddelka

Si za to delovno mesto? Podjetje išče izkušenega vodjo računovodskega oddelka, ki je pripravljen sprejeti nove karierne izzive.

Od kandidatov se pričakuje, da imajo zaključeno najmanj VI. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri, najmanj 2 leti izkušenj na primerljivem delovnem mestu, analitičen in proaktiven pristop do dela, samostojnost pri odločanju in reševanju izzivov, željo po dinamičnem delu ter željo po stalnem učenju.

Si za to delovno mesto? Glavne naloge izbranega kandidata bodo vključevale redno komunikacijo z drugimi enotami in oddelki, skrb za strokovno rast zaposlenih v njegovi skupini, nudenje strokovne podpore zaposlenim, komunikacijo s strankami skupine, samostojno skrbništvo nad strankami ter skrb za zaposlene, stranke, finance in storitve enote.

Kandidatu ponujajo dolgoročno sodelovanje s šestmesečno poskusno dobo, možnost dela v hibridnem okolju (3 dni na daljavo, 2 dni v pisarni), ter možnost kariernega napredovanja v smeri stroke ali managementa. Poleg tega se zavezujejo k sistematični skrbi za strokovni razvoj zaposlenih in nudijo osebni letni proračun za izobraževanja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Kaj pa delo v Avstriji?

Delo v proizvodnji

Kje? Lannach

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki je natančen, odgovoren in zanesljiv, ima po možnosti izkušnje v proizvodnji, je pripravljen na 3-izmensko delo in delo v nadurah, ima pogovorno znanje nemškega jezika na ravni B1, vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz.

Kaj te čaka? Tvoje naloge na delovnem mestu v proizvodnji bodo montaža in sestavljanje na liniji ter upravljanje stroja.

Kandidat si lahko na delovnem mestu obeta zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo za to delovno mesto je 2.526.86 € bruto/mesec, zaposleni pa dobi tudi dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Receptor – portir v Sava Hotel Bled

Kje? Sava Turizem d.d.

Si za to delovno mesto? Delodajalec, Sava Turizem d.d., išče sodelavca za delovno mesto Receptorja – Portirja (m/ž) v Sava Hotelih Bled.

Od kandidatov se pričakuje vsaj IV. stopnja izobrazbe hotelske, turistične ali druge ustrezne smeri, pasivno znanje dveh tujih jezikov, vozniški izpit B kategorije, osnovno znanje dela z računalnikom, odgovornost, zanesljivost in natančnost, organizacijske veščine, samoiniciativnost, fleksibilnost, sposobnost dela v timu ter izkušnje in veselje do dela z ljudmi.

Si za to delovno mesto? Delovno mesto obsega sprejemanje gostov, posredovanje informacij, sprejemanje rezervacij, zagotavljanje opremljenosti recepcije s prospekti, ceniki in posebnimi ponudbami, sprejemanje posebnih želja gostov, prevzem prtljage in dostava na ustrezno mesto, parkiranje vozil gostov ter zagotavljanje prevoza na posebno željo gostov, kontrola nad objektom, opravljanje kurirskih in blagajniških opravil ter recepcijsko in telefonsko servisiranje gostov.

Ponujajo sklenitev delovnega razmerja za določen čas s polnim delovnim časom, možnost nastanitve v njihovih kapacitetah, dinamično in zanimivo delo v ustvarjalnem ter prijetnem delovnem okolju, možnost graditve kariere v vodilnem turističnem podjetju v Sloveniji, možnost dodatnega strokovnega izpopolnjevanja in razvoja, ter širok nabor ugodnosti pri koriščenju storitev Sava Hotels & Resorts.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Terenski prodajalec za promocijo in prodajo izdelkov iz ekološko pridelanega mleka

Kje? Podjetje Kele & Kele

Si za to delovno mesto? Podjetje Kele & Kele, d.o.o. išče terenskega prodajalca za promocijo in prodajo izdelkov iz ekološko pridelanega mleka.

Od kandidatov se pričakuje vsaj V. stopnja izobrazbe, izkušnje z direktno prodajo ali interes za delo priučiti, občutek in veselje za terensko komercialno delo, vztrajnost, marljivost, vestnost in poštenost, poznavanje dela z osebnim računalnikom v okolju Windows ter veljavno vozniško dovoljenje B-kategorije.

Si za to delovno mesto? Delo je terensko, večinoma po gospodinjstvih, in vključuje pridobivanje novih naročnikov, načrtovanje ter izvajanje promocijskih aktivnosti, raziskovanje prodajnega terena, analizo prodajnih aktivnosti, skrb za službeno vozilo in delo z blagajno.

Podjetje ponuja zaposlitev za določen čas, z možnostjo sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas, zelo stimulativno plačilo, dinamično delo na terenu, uvajanje in izobraževanje, službeno vozilo za prodajo izdelkov ter delo v bližini kraja bivanja kandidata.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Fizioterapevt

Kje? Terme 3000

Si za to delovno mesto? Podjetje Sava Turizem d.d. išče fizioterapevta za delo v Moravskih Toplicah, Terme 3000.

Od kandidatov se pričakuje VI. ali VII. stopnja zdravstvene izobrazbe (višji fizioterapevt, dipl. fizioterapevt), najmanj 2 leti delovnih izkušenj, opravljen strokovni izpit, znanje enega tujega jezika (aktivno) in drugega (pasivno), poznavanje računalniških programov, odgovornost, zanesljivost, natančnost, organizacijske veščine, samoiniciativnost, fleksibilnost, sposobnost dela v timu ter izkušnje in veselje do dela z ljudmi.

Si za to delovno mesto? Podjetje ponuja sklenitev delovnega razmerja za določen čas 6 mesecev s polnim delovnim časom, možnost podaljšanja zaposlitve, dinamično in zanimivo delo v ustvarjalnem in prijetnem delovnem okolju, možnost dodatnega usposabljanja in razvoja, širok nabor ugodnosti pri koriščenju storitev Sava Hotels & Resorts ter možnost graditve kariere v največjem in vodilnem turističnem podjetju v Sloveniji.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja oddelka tehnike

Kje? E.Leclerc Maribor

Si za to delovno mesto? Trgovska veriga E.Leclerc v Mariboru išče Vodjo oddelka tehnika. Pričakujejo kandidate z vsaj srednješolsko izobrazbo (V.), 1-3 leti izkušenj na podobnem delovnem mestu, zelo dobrim poznavanjem delovnega področja (računalništvo, mobilna telefonija, TV-hifi, bela tehnika), smislom za organizacijo in urejenost prostora, komunikativnostjo, veseljem do dela s strankami, sposobnostjo timskega dela …

Kaj te čaka? Glavne naloge vključujejo vodenje, organiziranje in kontroliranje dela ter sodelovanje z drugimi oddelki, skrb za dobro založenost in urejenost prodajnih polic, prodajanje blaga na oddelku in svetovanje strankam pri nakupu, prevzemanje blaga na oddelek, reševanje reklamacij ob prevzemu in prodaji blaga kupcem, sprožanje pobud za uvedbo novih artiklov na oddelek, dnevno spremljanje prometa in poslovanja oddelka ter obveščanje direktorja sektorja, vodenje predpisanih evidenc in dokumentacije na oddelku, ter uvajanje novih delavcev v delo in skrb za njihov razvoj na oddelku.

Podjetje nudi takojšnji pričetek dela v izkušenem kolektivu, tesno sodelovanje z vodstvom podjetja, polni delovni čas brez nedeljskega in prazničnega dela, zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, delovno mesto v Mariboru, redno in stimulativno plačilo z možnostjo pridobitve dodatne nagrade, možnost razvoja osebnih kompetenc, samostojnost pri delu ter priložnost napredovanja na vodilna mesta.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!