Slovenija

Ste si že ogledali Mercatorjevo novo tedensko razporeditev ugodnosti?

Oglasno Sporočilo, 13.01.24 ob 06:00

Mercator v 2024 vstopa z novim projektom, v okviru katerega kupcem kar vsak dan zagotavljajo prihranek pri nakupovanju.

Ste si že ogledali Mercatorjevo novo tedensko razporeditev ugodnosti?

Mercator ob začetku novega leta predstavlja nov projekt, v okviru katerega želijo svojim kupcem ugodnosti pri nakupovanju ponuditi prav vsak dan. Projekt Ceneje vsak dan tako obsega poseben »urnik« ugodnosti, v okviru katerega si lahko ogledamo ugodnosti, ki nas kot kupce čakajo na posamezni dan v tednu.

Kaj prinaša tedenski »urnik« ugodnosti?

V ponedeljek in torek tako kupca v Mercatorju pričakuje akcija za začetek tedna ter svežo ponudbo iz aktualnega kataloga.

Sledi sredina ugodnost, ki prinaša dvojne ali celo trojne pike ter oznako Hit dneva, ki spremlja izdelke, vključene v en dan trajajočo akcijsko ponudbo, ob tem pa je mogoče izkoristiti tudi posebno ponudbo iz aktualnega kataloga.

Četrtkova ugodnost je v obliki 10-odstotnega popusta namenjena upokojencem, na ta dan v tednu pa se na tedenski ravni obeta tudi nov akcijski katalog izdelkov.

Kaj vse prinaša projekt Ceneje vsak dan? Oglejte si tukaj!

Ceneje vsak dan seveda velja tudi med vikendom – tako v petek in soboto lahko kupci v Mercatorju izbirajo med dvema popustoma – 25-odstotni popust na izbran izdelek s Pika kartico ali 10-odstotni vikend popust ob nakupu nad 30 evrov s Pika kartico, ki velja tudi na izdelke v akciji. Ob tem med vikendom velja tudi ugodnost Vikend akcija, ki prinaša še več izdelkov po ugodnih cenah.

Mercatorjev teden pa se nikakor ne končna v soboto – tudi v nedeljo je namreč mogoče zbirati in unovčevati Pike. Kako? Iz udobja doma v Mercatorjevi spletni trgovini!

Ugodnosti prav vse dni

»Da boste prav vsak dan lažje našli vse svoje najljubše akcije, popuste in ugodnosti, smo jih zdaj združili pod oznako CENEJE VSAK DAN,« projekt opišejo v Mercatorju ter z nami delijo uporaben grafični prikaz ugodnosti.

Ob tem ne pozabite tudi na prepoznavne označbe izdelkov kot so Akcija, Pika akcija, Trajno znižano! In Več se splača, s katerimi lahko med sprehodom po najbližji Mercatorjevi poslovalnici na viden način prepoznate ugodno ponudbo.

[[image_1_article_62183]]