Slovenija

Popoldan in zvečer opozorilo pred krajevnimi neurji

Uredništvo , 05.07.23 ob 09:29

Danes bo delno jasno, popoldne in zvečer bodo krajevne plohe in nevihte.

Popoldan in zvečer opozorilo pred krajevnimi neurji

ARSO je za danes, 5.7. 2023 izdal opozorilo pred krajevnimi neurji. Danes bo vreme sicer delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne in zvečer bodo krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 30 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V četrtek bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, na zahodu tudi nevihtami. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18, najvišje dnevne od 19 do 24, na Primorskem do 26 stopinj Celzija.

ARSO je za danes pozno popoldne, zvečer in v prvem delu noči na četrtek izdal opozorilo. Predvsem na severovzhodu in severozahodu bodo možna krajevna neurja.

Na Jadranu nevihte in burja

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo sprva deloma jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. V četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami, ob Jadranu tudi nevihtami. Ob severnem Jadranu bo zapihala burja.

Biovreme: Spanje v noči na četrtek bo moteno

Vremenska obremenitev se bo v danes krepila, vremensko občutljivi ljudje bodo imeli značilne vremensko pogojene težave. Spanje v noči na četrtek bo moteno. V četrtek čez dan bo vremenska obremenitev postopno popuščala.