V vijoličastem dresu je Josip Iličić igral le kratek čas, a kot je dejal, je bilo to zanj nekaj najlepših mesecev. Znano je koliko je prispeval za zdravljenje Krisa.

Pred dobrim tednom dni smo v Sloveniji pričeli zbirati denar za zdravljenje Krisa. Čeprav je bil znesek, potreben za zdravljenje, precej visok, znašal je namreč 2,3 milijona evrov, je bila vsota krepko presežena. Vsak je prispeval po svojih zmožnostih, stekle so številne dobrodelne akcije, kar nekaj znanih oseb je prispevalo, večina pa je bila takšnih, ki so svoje predmete poklonili za dražbe.

Petmestno plačilo

Krisovi starši so za vsak darovan evro hvaležni, so pa včeraj za POP TV izpostavili enega znanega darovalca. Kot zapiše ekipa.svet24.si je  že na začetku akcije, ko še ni bilo jasno, ali bomo zbrali dovolj, v ospredje stopil Josip Iličić, znani dobrotnik in velik ljubitelj otrok, ki je tudi sam imel velike zdravstvene težave. Točen znesek ostaja skrivnost, so pa objavili podatek, da je bilo plačilo petmestno.

V NK Maribor je Josip Iličić igral le kratek čas, a kot je dejal pred kratkim, je bilo to zanj nekaj najlepših mesecev in kjer so mu v težkih časih dali vse.

Zadnji zneski kažejo, da je zbrana vsota dobrih 3,8 milijona evrov

Želi se upokojiti v dresu NK Maribor

V intervjuju za EkipoSN je pred časom dejal, da si želi upokojiti v dresu Maribora: “Če se mi bo uresničila želja in se bom imel možnost vrniti v slovensko ligo, želim igrati le tam, kjer sem preživel najlepših nekaj mesecev in kjer so mi v zelo težkih trenutkih dali vse. Če bom imel možnost končati kariero v Sloveniji, se bom vrnil v Maribor – samo v Maribor. Drugo ne pride v poštev.”