V grozljivki je Christopher Robin zapustil Puja in Pujseka, zato začneta zapuščena in sestradana ubijati ljudi. Nočete vedeti, kaj naredita Oslu …

Priljubljeno klasiko Medvedka Pu-ja si boste lahko kmalu na televiziji ogledali v drugačni obliki – v grozljivki, v kateri se je nekoč nedolžen heroj otroških pravljic odpravil na morilski pohod.

Kje je Osel? Postal je obrok

Grozljivka “Medvedek Pu: Kri in Med” je daleč od Disneyjeve različice filma. Mladi junak Christopher Robin je zdaj odrasel moški, ki je odšel na kolidž in zapustil svoja prijatelja Puja in Pujseka. Zapuščeni in sestradani dvojec se je zato odpravil na morilski pohod, Osel pa je postal njun obrok.

Zaradi zmešnjave glede avtorskih pravic pisatelja A.A. Milneja pri izvirni knjigi, so te postale del javne domene, tako da jih za komercialne izdelke lahko izrabi vsak. Prva stvar, ki je temu sledila, je, da se je filmskemu režiserju Rhysu Waterfieldu porodila ideja, da bi heroja otroških pravljic Medvedka Pu-ja postavil v vlogo morilca. Vsekakor ne gre več za otroško pravljico. Grozljivka, ki bo uradno izšla čez nekaj tednov (17.4.2023), bo vsebovala veliko krvi, golote in vreščanja prestrašenih najstnikov.

Gledalci sodeč po komentarjih ne vedo, ali bo film grozljiv ali smešen, a so se številni strinjali, da priljubljenega medvedka nikoli več ne bodo gledali na enak način.

Si boste film ogledali?