V srbski resničnostni šov vstopata slovenska tekmovalca Ksenija Kranjec in Jan Klobasa. Čeprav se je šov začel pred kratkim, je dogajanje že napeto s prvo nominacijo in diskvalifikacijo. Za barskim pultom se udeleženci borijo za denarno nagrado v višini 30 tisoč evrov.

Oba sta prepoznavna po svojih nastopih v slovenskih resničnostnih šovih

Ksenijo Kranjec smo spoznali v slovenskem Big brotherju, kjer je vedno popestrila dogajanje. Srbski resničnosti šovi ji sicer niso tuji, Bar je tudi sama spremljala in se veseli, da se mu bo pridružila: “Na slovenskem parketu imam z resničnostnimi šovi že veliko izkušenj, zato ni naključje, da sem bila povabljena v Bar. Pestro dogajanje v Baru sem spremljala že od samega začetka. Prepričana sem, da bo moj prihod marsikaj spremenil, saj zabave in novih napetosti ne bo manjkalo. Ker sem že sodelovala v nekaterih resničnostnih šovih v Srbiji, to zame pomeni še dodatno prednost. Se pa tovrstni šovi precej razlikujejo od slovenskih, saj za njih potrebuješ veliko potrpljenja in energije. Te pa pri meni nikoli ne manjka.

Ločil se bo od dvojčka

Jan Klobasa je znan predvsem po svojem nastopu v Kmetiji, ki jo je z bratom leta 2019 tudi zmagal. Tokrat se v svet resničnostne televizije podaja sam. Pravi, da se veseli novega izziva: “Povabilo v Bar sem sprejel z odprtimi rokami, saj se mi je zdelo super, da se lahko preizkusim v resničnostnih šovih tudi zunaj slovenskih meja, hkrati pa se lahko preizkusim tudi v strežbi. Oboje mi predstavlja velik izziv, ki se ga zelo veselim.”

Od četrtka do ponedeljka se Bar predvaja na VOYO.