V Poroki na prvi pogled so po drami na ceremoniji pare čakale nove naloge, ki so jim jih pripravili strokovnjaki. Matic in Katja sta najprej odgovarjala na pikantna vprašanja, nato ju je čakala bolj fizična naloga. Tam smo pa lahko videli mnogim znana obraza, Tino in Matjaža Kekca, ali kot ju bolje pozna večina Slovenije - akrobatski par Arbadakarba, ki sta v zadnji sezoni šova Slovenija ima talent pristala med finalisti.

Starša treh otrok vodita pravljično podjetje Arbadakarba, ustvarjata razne cirkuške vsebine, predstave, animacije, ‘show programe’, najbolj pa sta vesela, ko vidita nasmejane obraze otrok, ki uživajo v njunem ArbadaParku – praznovalnici in migalnici na Ptuju. V šovu Slovenija ima talent sta osupnila tako žirijo kot gledalce in se uvrstila v sam finale.

[[image_1_article_65513]]

Sedaj smo ju lahko v Poroki na prvi pogled ponovno srečali nasmejana in polna energije. Maticu in Katji sta želela pokazati svojo značilno akrobatsko pozo, v vaji, v kateri bi se par zbližal. Katja je ob vaji iskreno spregovorila o tem, da ima težave z zaupanjem. Z Maticem sta imela kar nekaj težav, a on je ob koncu vaje vseeno izrazil zadovoljstvo nad tem, da sta imela končno vajo, v kateri se je je lahko dotikal.