V resničnostnem šovu "Poroka na prvi pogled" na Planetu TV se je pred nekaj dnevi poročil tudi Mariborčan Andrej. V včerajšnji oddaji sta imela z ženo Ireno prvo ceremonijo, na kateri sta s strokovnjaki spregovorila o svoji zvezi in se morala odločiti, ali ostajata, ali odhajata.

"Če bi bil isti kot tvoj bivši mož, bi bila danes še vedno skupaj z njim"

Par je spregovoril o svoji prvi pravi težavi - ko sta odšla na sprehod, je Mariborčan nenamerno stopil na občutljivo točko svoje žene. Med sprehodom je namreč pozabil nanjo in hodil pred njo. S tem pa je sprožil travme iz prejšnjega razmerja, kar mu je takrat tudi povedala.

"Njen odziv sem sprejel, ampak mogoče v neki situaciji ne, ko mi je rekla, isti si kot moj bivši mož. Rekel sem ji, če bi bil isti kot tvoj bivši mož, bi bila danes še vedno skupaj z njim," je rekel Andrej in zaradi teh besed požel ogorčenje s strani Irene in tudi strokovnjakov. Žena ga je zato ostro prosila, da naj spoštuje njeno preteklo zvezo in je ne omenja pred vsemi.

[[image_1_article_64386]]

Strokovnjaki so komentirali, da so za napetosti med njima krive predvsem travme iz njunih preteklih izkušenj, ki sta jih prinesla s seboj v eksperiment, zato bosta morala delati na spoznavanju tako sebe, kot tudi svojega partnerja.

Kljub težavam sta se oba odločila, da v eksperimentu ostajata. Poleg njiju se v šovu trenutno noben par ne namerava posloviti, čeprav se vsi soočajo s svojimi težavami. Danes bomo lahko spremljali še odločitev drugega Mariborčana v šovu - svojo odločitev še morata sporočiti Rudi in Marjetka.