Pokomentiral je tudi spor, ki ga je imel v šovu z drugo Mariborčanko.

Foto: POP TV posnetek zaslona

Znanega Mariborčana, Silvo Bezjaka in njegovo srčno izbranko Melito je marsikdo zaradi tega, kako so ju prikazali v šovu Super par, označil za snoba. Silvo je ob tem na svojem Facebooku komentiral, da to ni res, vendar se ne bo zagovarjal, ker ima vsak pravico do komentarja. Ob tem je pozval, da bi se lahko ljudje, preden odprejo usta, malo pozanimali, o čem govorijo in delil članke o svoji dobrodelnosti.

Ni jima bilo odveč bivanje v prikolici, ampak zgolj njeno nehigienično stanje

Mariborčan, ki sicer s partnerico že lep čas živi v Ljubljani, je izpostavil neprikazane dogodke in opozoril na ozadje šova, ki je zaradi vzbujanja zanimanja gledalcev začinjen predvsem z dramatičnimi utrinki. Za njena.si je pojasnil, da se je bilo težko vrniti v šov: “Vrnila sva se na povabilo produkcije, da se za vrnitev boriva z dvema izpadlima paroma. Imela sva najboljši čas in se vrnila. Prvo igro sva zmagala z 11 točkami in zneskom 6.450 eur, kar je največ,” je pojasnil Silvo in opomnil, da tega v oddaji med prikazovanjem rezultatov niso omenili.

Dejal je tudi, da so vsa prepisovanja v igri od njega ostala neopažena: “Tega se ne omeni, prikaže se v šovu in pri tem ostane.”

Glede teme o toplicah in uživanju v nastanitvah za pet zvezdic, zaradi česar naj bi jima bilo odveč bivanje v prikolici, kar je vodilo v to, da so ju na spletu označili za snoba, je razčistil, da ju ni zmotila prikolica, pač pa njeno nehigienično stanje, ki ga je na svojem profilu tudi podrobno opisal. Ob tem je omenil, da še zdaleč nista snoba, nenazadnje je močno dovzeten za raznolike stiske ljudi, kar dokazuje z organizacijo in izvedbo številnih dobrodelnih akcij.

V šovu je počilo med dvema Mariborčanoma

V šovu sta se sicer skregala dva Mariborčana, Silvo Bezjak in Žanet Breški. Paru, ki se je ravnokar vrnil, namreč ni bilo omogočeno, da bi glasovala in Silvo je komentiral, da bi onadva glasovala s srcem, ne bi taktizirala. To je zmotilo mlado Mariborčanko, ki ga je ostro vprašala, če meni, da vsi ostali taktizirajo.

Glede njunega prepira je sedaj Silvo dejal, da je samo komentiral, kar so govorili tudi drugi in da sta po tej drami razčistila zadeve, nato so nazdravili in še dolgo noč sedeli in se družili ob smehu in dobri volji. “Prikaže se samo drama. Normalno, da so v vsakem šovu, taktike, zavezništva in podobne igre, da se pride do določene nagrade. Žal je prikazana samo drama, drama, drama … To se baje gleda,” je zaključil.