Že prvi trening za nastop v oddaji Zvezde plešejo je Denisu Toplaku povzročil slabo voljo. Denis je znan kot hitri voznik, a se le nagajivo nasmeji, ko ga vprašamo, kakšna je bila najvišja kazen, ki jo je dobil.

Denis Toplak je v ponedeljek izvedel, da bo njegova plesalka Nina Gerič, tako sta postala trdna štajerska naveza, ki se bo potegovala za plesni globus v oddaji Zvezde plešejo. A že prvi trening je Denisu povzročil slabo voljo. Pa ne zaradi plesalke ali težkih korakov: »Čeprav sem dal na avto parkirni listek, se je trening malo zavlekel. Če sem odkrit, sedem ur. Ja, res je, z Nino sva trenirala sedem ur.«

Odkrito prizna Denis, ki je tako že po prvem dnevu dobil parkirno kazen. V kolikor jo bo poravnal v enem tednu, bo ta znašala 12 evrov: »So mi soplesalci povedali, da imate v Ljubljani kazni za parkiranje v višini 12 evrov, tako da sem si oddahnil, da sploh ni toliko.« Denis je znan kot hitri voznik, a se le nagajivo nasmeji, ko ga vprašamo, kakšna je bila najvišja kazen, ki jo je dobil.