Koncerni film ene izmed najpopularnejših skupin K-popa – korejskega popa, glasbene zvrsti, ki podira svetovne rekorde – prihaja v Maribox

K – pop osvaja tudi Slovenijo predvsem po zaslugi dveh skupin. Prvo sestavljajo fantje iz Južne Koreje, ki nastopajo pod imenom BTS, drugo pa sestavljajo dekleta skupine Blackpink.
Tokrat bo v Mariboxu na ogled koncertni film o zmagoslavni turneji BTS z najboljšim zvokom, saj si boste le v Mariboxu film BTS Bring the Soul lahko ekskluzivno ogledali v DOLBY ATMOS tehnologiji.

Film bo na sporedu od 7. do 11. avgusta 2019. Pohitite z nakupom vstopnic!

Po prelomni turneji »Love Yourself« se BTS zmagoslavno vrača na platna kinematografov s projekcijo BRING THE SOUL: THE MOVIE.

Skupina žari bolj kot katerakoli luč na odru; sedaj nas vabi k ogledu dogajanja za žarometi.
Dan po koncu zadnjega koncerta evropske turneje, nekje na strehi nebotičnika v Parizu, skupina BTS pripoveduje zgodbe o njihovem spoznavanju novih mest po svetu in o občutkih ob nastopu pred tisočerimi privrženci (imenujejo se ARMY; op. prev.) po svetu. Ob ogledu projekcije ujamemo utrinek življenja skupine BTS, ko ne nastopajo na odru; deležni smo domačega pogovora med člani skupine in ogledamo si lahko spektakularne nastope z minule turneje. Enkraten kinematografski dogodek, ki ga preprosto ne smemo zamuditi.
Pustolovščina skupine BTS se nadaljuje!