Mestna občina Maribor predstavlja svoj novi projekt, ki bo, kot pravijo, združil ustvarjalnost lokalnih talentov in simboliko mestne identitete – oblikovanje etikete za županovo vino. Tako vabijo vse nadarjene oblikovalce, umetnike in kreativne posameznike, da se pridružijo tej edinstveni priložnosti za izražanje svojega talenta in prispevanje k lokalni skupnosti.

Odprli tudi razpis za podjetja

Županovo vino je sicer pomembno protokolarno darilo, ki predstavlja simbol lokalne ponudbe in tradicije ter poudarja povezavo med občino in prebivalci.

''Z oblikovanjem etikete za to vino se ustvarja priložnost za izražanje lokalne kulture, zgodovine in lepote kraja skozi umetnost. Poleg tega pa je to tudi priložnost za promocijo talentov, ki jim oblikovanje ni tuje ter za krepitev povezav med ustvarjalci in lokalno skupnostjo,'' so zapisali na občini in vse zainteresirane povabili k sodelovanju.

Odprli pa so tudi drug razpis, za je namenjen podjetjem, katere pozivajo, da podajo svoje predloge protokolarnih daril, ki bodo predstavljala naš kraj in krepila vezi med občino, obiskovalci in gosti.

''S tem povabilom želimo spodbuditi lokalno gospodarstvo in promovirati izdelke ter storitve našega območja. Protokolarna darila so pomemben del naše identitete in predstavljajo priložnost za izražanje naše kulture, obrtništva in tradicije. Zato vabimo vsa podjetja, da predstavijo svoje izdelke in ponudijo inovativne ter kakovostne rešitve, ki bodo navdušile tako prejemnike daril kot tudi širšo javnost,'' so še zapisali na občini.

Več o razpisih lahko najdete tukaj.