Na letošnjo pustolovščino se bo odpravilo več kot 50 DJ-jev, ki bodo pustolovce zabavali na več odrih.

Francoski DJ Kungs, ki navdušuje množice s svojimi tropskimi house ritmi in je nase opozoril z neverjetnim hitom “This Girl”, ki se ga kar ne moreš naveličati. DJ, ki je znan po svojih edinstvenih nastopih v živo in se pojavlja na festivalih in v klubih po vsem svetu, bo tokrat svoj talent prvič predstavil pred slovenskim občinstvom na StellarBeat festivalu, ki letos vabi med 25. in 28. junijem ob akumulacijsko jezero v Rogozi.

Ambiciozni “gospod” za mešalno mizo, ki je neznani hit spremenil v globalno senzacijo

Prvič v Slovenijo prihaja Kungs, globalna senzacija, ki prinaša svoj edinstveni tropski house zvok in svojo #1 uspešnico “This Girl”. Mladi francoski DJ je s svojimi neverjetnimi nastopi navdušil že na svetovno znanih festivalih, na Coachelli, Tomorrowlandu, ULTRA Miami, EDC, in mnogih drugih. Kungs se lahko pohvali s francosko nagrado za najboljšega francoskega DJ-ja, s katero je premagal Davida Guetto in DJ Snake-a. Kungs je nase opozoril z remiksom pesmi “This Girl”, avstralskega banda “Cookin on 3 Burners” in jo spremenil v globalno senzacijo. Singel se je znašel na vrhovih glasbenih lestvic v kar 45-ih državah ter dosegel platinaste in diamantne naklade.V letu 2020 se videospot na YouTube-u ponaša z okoli 383 milijoni ogledov in še vedno velja za pesem, ki se je ne gre naveličati. Letos bo pustolovce na StellarBeat festivalu s svojim edinstvenim zvokom ponesel v vesolje na tretjo noč festivala, ki se bo zaključila v poznih nočnih urah, v nedeljo, 28. junija.

Zadnjo noč festivala ob Kungsu še drugi regionalni in lokalni DJ-ji

Na letošnjo pustolovščino StellarBeat se bo odpravilo več kot 50 DJ-jev, ki bodo pustolovce zabavali na več odrih. (Na letošnji StellarBeat pustolovščini vas bo na večih odrih na kozmično potovanje popeljalo več kot 50 dj-ev) bo več kot 50 DJ-ev. V Stellar Areni se bodo Kungsu pridružili še ruski DJ duo Matisse & Sladko, Lorenzo, Marc Mare, BLVRRD, Defune in Polner.

Elektronska pustolovščina se bo letos pričela že v četrtek, odpravo bosta vodila najpopularnejša DJ-ja, Dimitri Vegas & Like Mike, drugo noč pa bo krmilo pustolovščine prevzel italijanski težkokategornik Benny Benassi. Pridružili se jim bodo še VIZE, Angemi, Mike Vale in PEZNT ter številni drugi regionalni in lokalni DJ-ji. Kmalu pa prihaja tudi razkritje DJ-jev, ki bodo poskrbeli za hitrejše in temnejše techno ritme na Undetected odru.

Zagotovi si vstopnico tudi ti!

Tridnevni festival bo tudi letos poskrbel za največje elektronsko glasbeno potovanje v Sloveniji, ki nas bo popeljalo v poletje. Organizatorji obljubljajo najboljše doživetje s športnimi aktivnostmi na plaži in bogatim dnevnim dogajanjem. Vstopnice so že na voljo na vseh prodajnih mestih Petrol Ticket in Eventim, kot tudi preko sistema mBills.

Organizatorji ostajajo pozitivni in upajo, da bo festival, kljub trenutnemu stanju zaradi koronavirusa, izpeljan. V kolikor se do takrat situacija ne bo pomirila, bo festival prestavljen na kasnejši termin, na konec poletja. Že kupljene vstopnice bodo veljale za poznejši termin, ker le-ta vsem ne bo ustrezal, se organizator zavezuje, da bo v celoti povrnil kupnino za že kupljene vstopnice.