V zasebnem medicinsko alternativnem centru Sanus Statera, ki se nahaja na Ul. Roberta Kukovca 15, 2000 Maribor, od ponedeljka do petka nudijo PCR testiranje, hitro testiranje in izvajajo tudi cepljenje.

Kot je povedal naš sogovornik, je cena PCR testa 75 evrov. Testiranec pridobi tudi potrdilo o rezultatu na testiranje Covid-19 v angleškem jeziku, ki je veljavno za potovanje v tujino. Zaradi lažje organizacije dela se je potrebno na testiranje naročiti. Naročite se lahko bodisi preko elektronske pošte na [email protected] ali pa preko telefona 02/3000 450.

Testiranje se izvaja vsak dan od ponedeljka do  petka, prav tako pa se je možno testirati tudi v soboto ali nedeljo, odvisno od dogovora. Testiranje poteka med 7. in 15. uro vsak delovnik na Ulici Roberta Kukovca 15, 2000 Maribor.

Poleg PCR testiranja  nudijo tudi storitve hitrega antigenskega testiranja, ki je prav tako plačljivo in znaša 7 evrov. Za tovrstno testiranje veljajo enaki pogoji kot za PCR testiranje; predhodno naročanje preko elektronske pošte ali po telefonu, testiranje pa je možno od ponedeljka do petka med 7. in 15. uro ali po predhodnem dogovoru tudi med vikendom.

V zasebnem medicinsko alternativnem centru Sanus Statera poteka tudi cepljenje, ki je brezplačno. Kot so povedali se je za cepljene prav tako potrebno naročiti bodisi preko elektronske pošte [email protected] ali pa preko telefona 02/3000 450.

Več informacij najdete tudi na spletni strani zasebnega medicinsko alternativnega centra Sanus Statera.