Lokalno

Silvo iz šova Super par na svojem telesu ovekovečil svojo Melito

Uredništvo , 01.02.24 ob 19:22

V kultnem mariborskem tatu studiu je včeraj potekal prav poseben dogodek, ki je poleg ekipe privabil tudi mnogo znanih obrazov.

Silvo iz šova Super par na svojem telesu ovekovečil svojo Melito

Glavni pobudnik je bil Silvo Bezjak iz šova Super par, ki je stvar speljal s pomočjo Mihe Ornika, ustanovitelja studia Maribor INK. Ob druženju, tetoviranju in kulinarični podpori Črne Kuhne sta tako zbirala denar za Mladinski dom Maribor, v prihodnjih dneh pa bosta dražila tudi podpisan dres "naših orlov", ki ga bo lastnoročno predal smučarski skakalec Robert Kranjec. "S Silvom sva bila sošolca in se kasneje nekaj let nisva videla, zdaj pa spet sodelujeva in lahko rečem, da tatuji res združujejo. Preden se je Silvo odločil za tatu sva se že z Robijem pogovarjala in potem smo enostavno zgodbo zaokrožili. Mi pa največ pomeni to, da delava nekaj s humanitarno noto," je pri tem povedal Miha Ornik.

Silvo je na svojem telesu ovekovečil svojo partnerico

Ideja za dogodek je nastala, ker je Silvo iz šova Super par želel na svojem telesu ovekovečiti svojo partnerico Melito. Cilj dogodka je bil, v prvi vrsti, druženje z Mariborčani, ki jih, odkar živi v Ljubljani, več ne srečuje tako pogosto. Ker pa sta oba s partnerico velika humanitarca, sta ob tem želela narediti tudi dobro delo. "Čeprav živim v Ljubljani, je moje srce še vedno vijol’čno, kot Mariborčan torej želim pomagati drugim Mariborčanom. Ker pa nisva hotela prirejati neke ogromne humanitarne akcije, sva se raje odločila za druženje v krogu prijateljev in znancev. Bo pa seveda ves denar direktno predan Mladinskemu domu Maribor in ne bo nekih vmesnih členov," nam je zaupal.

[[image_1_article_62873]]

Ideja za današnji motiv je bila keltska boginja Freya, njen obraz pa je nadomestila Melita Biserkova. "Vsak moj tatu ima neko vrednost in nek namen, tako je tudi s tem, ki je namenjen moji boljši polovici. Tako jo bom po trinajstih letih kot boginjo ovekovečil na svojem telesu. Freya je boginja ljubezni, življenja, družine in borbe, tako kot moja draga," je pojasnil SilvoVes. 

Tatu je večen, kot njuna ljubezen

Melita je ob tem pokomentirala, da ji ta tatu ogromno pomeni in, da moža seveda ni k temu nagovarjala. "Mislim, da ni ženske, ki res ljubi svojega moža in ji to ne bi bilo všeč. Nikoli ga nisem silila v to, ampak sam pravi, da sem zanj boginja in me želi za vedno ob sebi," je dejala in se pošalila, da sicer obstajajo laserji, ki lahko tatu odstranijo, ampak da upa, da ga Silvo ne bo uporabil.

[[image_3_article_62873]]

"Mislim, da ima vsak človek v določenem delu življenja določeno energijo in občutek, na podlagi katerega se odloči za tatu. Zato tudi ni noben tatu napačen in podpiram čisto vsako idejo, tudi to," je partnerske tatuje pokomentiral Miha Ornik.

Med povabljenimi tudi Damjan Murko in Marko Vnuk

Marko Vnuk je sam dejal, da vedno podpre stvari, ki gredo v dobrodelne namene. "To, kaj so ljudje dali nam, da smo prišli do tega kar smo, želimo ljudem tudi vrniti. Dejstvo je, da imam rad soljudi in si želim, da bi tudi drugi lahko živeli tako, kot živimo tisti, ki smo danes prisotni."

Damjan Murko s Silvom sodeluje že 15-20 let. "Moram poudariti, da je redko, da se najdejo pravi ljudje, ki delajo s srcem in tako močno intuicijo. Mislim pa, da je naša dolžnost pomagati, saj je pomembno, da stopimo skupaj, ko je to potrebno. Denar bo v tem primeru zagotovo šel v prave roke, kar je zame bil predpogoj, da sem sploh tukaj. Je pa res, da takšne ideje na našem tržišču še ni nihče ni ponudil. Sam sem vedno pripravljen za novitete, če se pri njih le dela s srcem," nam je povedal in dodal, da je tudi sam v preteklosti dobil ponudbo se poslikati za dober namen.

"O ponudbi sem sicer razmišljal, ampak zaenkrat v svojih rosnih letih še nisem čisto prepričan v to. Če se bom v prihodnosti odločil za tetovažo pa zagotovo pridem sem."