Društvo Srce za bulle je rešilo psa, ki ga je lastnica iz Kranja po le šestih mesecih od posvojitve želela menjati za igračo na baterije ali nekaj sladkega. Vrednost psa je na strani podarimo.si opredelila z18 evri.

Simon Mihorič iz Društva srce za bulle je na družbenem omrežju Facebook izrazil ogorčenje nad dejanjem ženske iz Krškega, ki je pred šestimi meseci v zavetišču posvojila psa pasme Jack terier, sedaj pa ga je preko strani podarimo.si želela menjati za igračko na baterije ali nekaj sladkega. Kot okvirno vrednost predmeta menjave pa je zapisala 18 evrov.

Mihorič je objavil povezavo do njenega Facebook profila, kjer se opisuje kot poročena in ljubljena ženska z dvema otrokoma.

“Prosim da delite v čimvečjem številu, da ta osebek nikoli več ne dobi nobenega kužka ali muce, saj je tega revčka posvojila v zavetišču 6 mesecev nazaj in včeraj smo ga mi prevzeli … Fuuuuuuuj zlo!!!!
P. S Kuza danes ze uziva drugje kot mora.”

Pse imela že v preteklosti, sedaj išče hrčka

A te še ni vse. Dotična ženska je glede na spodaj zapisane komentarje pse drugih pasem nabavila že v preteklosti, a tudi tistih družina naj ne bi več imela. Sodeč po njeni nedavni objavi na družbenem omrežju Facebook trenutno naproša, če ji kdo podari hrčka s kletko.