Nov mestni koledar ponuja ažuren pregled dogajanja v štajerski prestolnici in je, skupaj z drugimi vsebinami na VisitMaribor+, namenjen predvsem vsakodnevni rabi posameznikov iz lokalnega okolja. Uporabnike vabijo, da spletni mestni koledar preizkusijo ob prihajajočem Prešernovem dnevu, ko se bodo v Mariboru zvrstili številni kulturni in drugi dogodki.

Lahko ga namestite kot privzeto stran

VisitMaribor+ je dostopen na povezavi home.visitmaribor.si in ga je moč z enim klikom nastaviti kot privzeto stran spletnega brskalnika ali dodati bližnjico na mobilne naprave. Portal združuje personaliziran iskalnik, mestni koledar in druge privlačne funkcije po meri uporabnika ter tako omogoča široko vključevanje vsebin kulturnih, turističnih, športnih in drugih ustanov oz. posameznikov.

Na novo pridobitev je Zavod za turizem zelo ponosen. “Z VisitMaribor+ smo vsebinsko nadgradili uspešen in zelo učinkovit turistični portal destinacije Maribor. Delno tudi spodbujeni z razmerami, ki jih je prinesla epidemija, smo pri tokratni nadgradnji imeli v mislih predvsem potrebe in interese nas samih, Mariborčanov, ki smo radi ves čas v stiku s svojim mestom – bodisi med iskanjem na spletu, sproščanjem ob najlepših vedutah našega mesta ali načrtovanjem, katerih dogodkov nikakor ne smemo zamuditi. Naš cilj je, da VisitMaribor+ razvijemo v orodje, s katerim se bodo Mariborčani povezali s svojim mestom in ga bodo imeli zmeraj na svoji dlani,” pojasnjuje Jure Struc, direktor Zavoda za turizem Maribor.

Pred slovenskim kulturnim praznikom, ki ga praznujemo 8. februarja si boste na novem mestnem koledarju že lahko ogledali, kaj vse naše mesto ponuja.