S svojimi dovršenimi plesnimi nastopi so na mednarodnem tekmovanju WDSF Virje Open Hrvaška plesalci priznane mariborske Plesne šole Samba osvojili kar štiri zlate medalje, s čimer so še okronali svoj nedavni »domači uspeh«, o katerem smo pisali tukaj.

Kako so se odrezali plesalci?

Mija je s solo nastopom v kategoriji mladinskih pionirjev standard in latin osvojila zlato medaljo, Klea in Anej sta 1. mesto slavila v kategoriji pionirjev standard, Julija in Nik sta se uvrstila na 1. mesto med mladinskimi mladinci v standardnih plesih, Monika in Brin pa sta zmagala med člani v standardni kategoriji.

[[image_1_article_65369]]

Njihov uspeh je plod trdega dela in vztrajnosti, ki so jih vlagali v vadbo pod vodstvom izkušenih trenerjev plesne šole, ob njihovem uspehu pa jim je iskreno čestitala tudi vodja plesne šole Natalija Banovič.

 

[[image_2_article_65369]]

Obujte plesne čevlje in zaplešite še sami

Plesna šola Samba ponuja široko paleto plesnih programov za vse generacije in plesne izkušnje.

V Sambi tako vabijo vse otroke, ki jih mika svet plesa, da se jim pridružijo na plesnih vajah. Te potekajo vsako sredo ob 17.00 uri.

[[image_3_article_65369]]

Odrasli, ki bi se radi naučili plesati ali pa osvežili svoje znanje, so vabljeni na začetni ali nadaljevalni tečaj družabnih plesov, ki poteka vsako sredo ob 20.00 uri v Jager centru v Melju. Poleg latinskoameriških plesov plesna šola ponuja tudi tečaje hip hopa, breaka in jazza.

[[image_5_article_65369]]

Spoznajte Plesno šolo Samba tukaj.

Kdaj ste se nazadnje zavrteli po plesnem parketu? Ni važno, četudi ste začetnik ali pa morda že kar izkušen plesalec, se v Plesni šoli Samba prostor priložnost najde tudi za vas!

 

[[image_6_article_65369]]