Plesalci priznane mariborske Plesne šole Samba so na nedavnem državnem prvenstvu v latinskoameriških plesih osvojili kar tri zlate, tri srebrne in tri bronaste medalje, kar potrjuje njihov talent, predanost in trdo delo.

[[image_1_article_65126]]

Izjemni dosežki posameznikov

V kategoriji parov sta se Venera in Jaka ovenčala z zlatom, Mia in Jaka sta si prislužila srebro, Ana in Nino pa sta se prav tako uvrstila na stopničke s srebrno medaljo, Julija in Nik pa se lahko pohvalita s 6. mestom.

V solo kategoriji sta Mija in Lara osvojili zlati medalji, Kaja se je okitila s srebrom, Eva in Ana pa sta si priplesali bronasti medalji.

[[image_2_article_65126]]

Uspeh tudi v kategoriji kvalifikacij

Plesalci Plesne šole Samba so bili uspešni tudi v kategoriji kvalifikacij. Julija in Nik sta osvojila srebro, Klea in Anej ter Lana in Nikola pa so se razveselili bronastih medalj. V solo kategoriji kvalifikacij je Mija osvojila srebrno medaljo. Ob tem smo med piloti lahko videli Minko in Kaja.

[[image_3_article_65126]]

Ponos in navdušenje

Ob izjemnih uspehih mariborskih plesalcev so njihove dosežke pohvalili tudi v vodstvu Plesne šole Samba. »To je potrditev našega trdega dela in predanosti plesu. Zahvaljujemo se vsem plesalcem za njihov trud in vztrajnost. Zahvala gre tudi staršem za podporo in navijanje,« je povedala vodja plesne šole Natalija Banovič.

Izjemen uspeh Plesne šole Samba je tako dokaz, da se v Mariboru skriva veliko talentiranih plesalcev, pri čemer jim plesna šola nudi odlično priložnost, da razvijejo svoj talent in se spoprijateljijo s plesom.

[[image_4_article_65126]]

Vabljeni v svet plesa!

Če so vas ob branju o plesnih uspehov priljubljene mariborske plesne šole zasrbele pete, pa je plesišče Plesne šole Samba vselej na voljo tudi vam.

[[image_5_article_65126]]

V Sambi tako vabijo vse otroke, ki jih mika svet plesa, da se jim pridružijo na plesnih vajah. Te potekajo vsako sredo ob 17.00 uri.

Odrasli, ki bi se radi naučili plesati ali pa osvežili svoje znanje, so vabljeni na začetni ali nadaljevalni tečaj družabnih plesov, ki poteka vsako sredo ob 20.00 uri v Jager centru v Melju. Poleg latinskoameriških plesov plesna šola ponuja tudi tečaje hip hopa, breaka in jazza.

Dodatne informacije o plesni šoli Samba in tečajih plesa najdete tukaj.