Europark praznuje rosnih 19 let, v ta namen so v največjem nakupovalnem središču v Mariboru za goste priredili posebno zabavo.

Europark Maribor letos praznuje 19. rojstni dan. Ponovno so pripravili nepozabno rojstnodnevno dogajanje, ki ga bomo deležni konec avgusta in na začetku septembra.

Konec avgusta bo v štajerski prestolnici pokalo od priložnosti za navdihujoče misli. Poleg vseh, ki so rojeni v znamenju device, svoj 19. rojstni dan praznuje tudi največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije. Kot vsako leto, so v Europarku ob tej priložnosti pripravili nepozabno rojstnodnevno dogajanje v družbi znanih Slovencev, ki bo popestrilo zadnje avgustovske in prve septembrske dni.

Najmlajše je zabaval Ribič Pepe

Že v petek, 23. avgusta, se je ob 17. uri začela zabava za najmlajše. Najmlajše je razveselil Ribič Pepe, ki je po Dravi priplul vse do Europarka, da bi spoznal nove prijatelje in jim na obraze pričaral veliko nasmehov.

Tanja Žagar in torta velikanka

V svet živahnih ritmov in melodij pa je obiskovalce mariborskega nakupovalnega središča danes, 24. avgusta, popeljala energična pevka in tekmovalka v oddaji Zvezde plešejoTanja Žagar. Na osrednjem prireditvenem prostoru Europarka Maribor je nastopila že ob 11. uri. Ob spremljavi poskočnih plesnih ritmov energične rdečelaske pa so se obiskovalci lahko posladkali še z okusno torto velikanko. Za piko na i pa bo večina prodajaln v Europarku razvajala z rojstnodnevnimi popusti v višini do 19 %.

Veliki koncert na Trgu Leona Štuklja

V soboto, 7. septembra, bo vsem na Trgu Leona Štuklja na dušo popihal šarmanten Jan Plestenjak ter obiskovalcem s svojimi uspešnicami polepšal poletni večer. Pridružili pa se mu bodo tudi poskočni Modrijani, ki bodo s svojimi hiti pričarali nepozabno vzdušje. Vzdušje, ki se ga bodo obiskovalci še dolgo z veseljem spominjali.