Do zaključka vseh del na odseku bodo še veljale določene omejitve za varno odvijanje cestnega prometa.

Cestni odsek Streliške ceste med Ulico pohorskega odreda in Kardeljevo cesto bodo jutri predali v začasno uporabo prometu, vendar bodo do zaključka vseh del na odseku še veljale določene omejitve za varno odvijanje cestnega prometa.

Dokončanje druge faze predvidoma marca

Iz občinske službe za odnose z javnostmi hkrati obveščajo: »Hkrati obveščamo, da se z 22. januarjem zaradi izvedbe del prečkanja komunalnih vodov v sklopu druge faze projekta Streliške ceste zapira severni krak semaforiziranega križišča v Ulici Pohorskega odreda. Zapora bo trajala predvidoma do konca januarja.« Dela za dokončanje druge faze Streliške ceste se bodo predvidoma nadaljevala v drugi polovici meseca marca, ko bodo ponovno odprte asfaltne baze in bodo tudi vremenske razmere dopuščale nadaljnje delo.

Avtobus št. 6 znova, 18 in 4 po spremenjenih trasah

Od 22. januarja dalje bo znova vzpostavljena tudi redna trasa linije mestnega avtobusnega prometa št. 6 Vzpenjača. Liniji mestnega avtobusnega prometa 18 in 4 pa bosta vozili po spremenjenih trasah. Več informacij o spremembah in prilagoditvah linij mestnega avtobusnega prometa je na voljo TUKAJ: