Pozor, zastrupljevalci psov so ponovno na delu. Tokrat je zaradi nastavljenega strupa umrl kuža Flin v lasti Mariborčanke …

Zastrupljevalci psov so ponovno na delu. Tokrat na območju Mestnega parka, Piramide in Tomšičevega drevoreda. Žal je brezvestni osebi ali osebam že uspelo zastrupiti in pokončati psa Mariborčanke, ki je na družbenem omrežju Facebook podelila srce parajočo zgodbo o izgubi najboljšega prijatelja.

Psa na sprehodu vseskozi opazujte, da ne bi česa zaužil

“Flin je bil najboljši pes na svetu. Nikomur ni naredil nič. Bil je nežen, pameten in ljubezniv. Lahko rečemo, da je bil boljši od večine ljudi na tem svetu. Danes je poginil zaradi zastrupitve,” je zapisala meščanka, ki ne more verjeti, da obstajajo tako brezvestni ljudie, ki so sposobni tovrstnih grozodejstev. Obenem želi vse Mariborčane opozoriti, naj bodo karseda pozorni na svojega psa na sprehodu, da le-ta ne bi česa zaužil.

“Uboj tako nedolžnega bitja je namreč nekaj, kar lahko stori samo človek brez srca. Bil je moj kuža. Počivaj v miru, prijatelj,” je na koncu pretresljive izpovedi dejala Mariborčanka.