V aprilu in maju se Qlandia prebuja v pomladno eksplozijo barv in energije. Že od začetka aprila, pa vse do 10. maja vas bodo v nakupovalnih centrih razvajali z zabavnim dogajanjem za vse okuse.

V okviru projekta skok v pomlad se bo v nakupovalnih centrih Qlandia odvilo 21 tematskih dogodkov na katerih ste že ali še boste okusili svežino pomladi, se v družbi znanih slovenskih influencerk poigrali s trendi novih modnih kolekcij za pomlad in poletje 2019, čaka vas ogromno presenečenj, poskrbljeno pa je tudi za zabavo vaših najmlajših.

Že v četrtek, 18. aprila, se boste lahko v mariborski Qlandii družili z Jasno Vale, ki bo ob 18. uri delila svoje skrivnosti, s katerimi je iz dneva v dan na Instagramu videti tako popolno in šik. Skozi nove modne kolekcije jo bo popeljala Azra Selimanović. Vse obiskovalce pa čaka tudi atraktivno in dinamično presenečenje.

▪️QL POMLAD▪️Modni skok v pomlad z Jasna Vale in Azra Selimanovic v Qlandii Maribor ta četrtek, 18. aprila ob 18.00 uri! Predstavitev največjih insta-trendov za pomlad in poletje 2019, koristni nasveti, ideje in QL nagradeeee! 💜 Se vidimo #qlpomlad

Gepostet von Qlandia am Dienstag, 16. April 2019

Poskrbljeno tudi za najmlajše

Kmalu, 4. maja ob 16. uri, pa se odvija še čarovniška zabava z Joletom Coletom in vrtičkanje za otroke. “Seveda nismo pozabili tudi na naše najmlajše obiskovalce,” so sporočili iz Qlandie, kjer se bo ustavila velika otroška zabava, na kateri se bodo do solz nasmejali tako mali kot veliki. S polno torbo osupljivih trikov namreč prihaja Jole Cole, ki bo izvedel prenekatero norčijo.

Otroci bodo lahko spoznali tudi maskoto Qlaro, s katero bodo lahko posadili svoje rožice ter se naučili veliko o prebujanju narave in skrbi za male rastlinice v pomladnih dneh.

V preteklih dneh so v centrih Qlandia potekali tudi kulinarični dogodki, kjer so z vrtenjem kolesa sreče podelili kar 1.8000 evrov za Zavod Anine Zvezdice. “Veseli smo, da bodo sredstva šla za dober namen in upamo, da bomo s temi sredstvi preko Anine zvezdice v teh pomladno prebujenih dneh pomagali izbranim posameznikom in jim polepšali pomladne dni,” so še zadovoljno sporočili iz Qlandie.