Boste med tistimi, ki se boste za denar pošteno namučili? To lahko razkrije kombinacija vašega imena in številk. Enostavno je.

Slika je simbolična

Boste v življenju lahko prišli do denarja? Boste med tistimi, ki se boste za denar pošteno namučili? To lahko razkrije kombinacija vašega imena in številk. Enostavno je. Preverite spodaj.

Kako šteti:

Najprej napišite svoje ime in priimek, v tabeli spodaj pa poiščite številko, ki ustreza vsaki črki. Nato morate sešteti številke imena in priimka posebej. Te nato seštevate tako dolgo, dokler ne dobite eno mestne številke.

1: A, F, N, V
2: B, G, Z
3: C, H, O, Ž
4: Č, I, P
5: C, Ć, R
6: D, K, S
7: J, L, Š
8: Đ, F, T
9: E, M, U

Primer:

8 + 9 + 1       8 + 3 + 7 + 4 + 4
18                            26
9                               8
17
8

Ena
Številka ena si prizadeva, da je vedno na prvem mestu. Ti ljudje si prizadevajo, da vedno odlično opravijo svoje delo, saj to zelo vpliva na njihovo samozavest. Nikoli se ne zanašajo na drugo osebo in ne računajo na drugo pomoč. Delo jim je bolj pomembno kot pridobitev kapitala.

Dve
Vedno imajo partnerje, ki jim pomagajo kako pridi do denarja, saj sami niso najbolj uspešni. Partnerji jih navadno dodatno zaposlujejo in jim postavljajo pogoje, da lahko lažje uresničijo svoje poslovne potenciale. Najbolj so izraziti, ko delujejo v paru ali skupini.

Tri
Ti ljudje so med tistimi, ki jim je denar najbolj pomemben, a v večini do njega pridejo zelo težko Če v službi uspejo, povečajo svoje potrebe in nikoli ne izpustijo priložnosti po dodatnem zaslužku. Takim osebam le redko primanjkuje denarja. Njihova glavna značilnost je ustvarjalnost in pripravljenost do dela.

Štiri
Ljudje s to številko nikoli ne prihajajo zlahka do denarja, zanj morajo trdo delati. Za svoje uspehe in zaslužek morejo vlagati velike napore in se odreči zabavi zaradi dela. Pogosto ne delajo v poklicu, ki jih veseli in to samo zaradi plače.

Pet
Te osebe so poznane po tem, da imajo rade priložnostna dela. Največji dobiček jim prinaša delo v tujini. So zelo prilagodljivi in imajo dobro intuicijo. Prav tako pa imajo dobro lastnost, da niso veliki potrošniki denarja, zato znajo veliko privarčevati.

Šest
Ti ljudje potrebujejo poleg sebe osebe, ki razmišljajo enako kot oni in z njimi se najpogosteje povežejo tudi na karierni poti. Če jim zaposlitev na ta način ne uspe, je velika možnost, da bodo vso življenje brez denarja.

Sedem
“Sedmicam” je najbolj všeč, ko odkrijejo skrivnost nekoga drugega. To jim gre dobro od rok, prav tako pa lahko od tega dobro zaslužijo. Sposobni so se žrtvovati in imeti manj denarja, samo, da lahko delajo to, kar jih veseli. Načeloma jim ni potrebno pretirano skrbeti za finance.

Osem
Osebam s številko osem je zelo pomembno, da so dobro plačani za delo, ki ga opravljajo. Niso le sposobni, da dobro zaslužijo, dobro jim gre od rok tudi, da zaslužek podvojijo. Ena izmed njihovih glavnih značilnosti je, da znajo dobro vlagati denar.

Devet
“Devetice” iščejo delovna mesta, ki prinašajo hitre, enostavne in velike dobičke. Njihova glavna značilnost je nestrpnost in to jim predstavlja veliko oviro pri delu. Ko spoznajo, da se trdo delo izplača, jim ni težko delati, to pa se seveda pozna tudi na zaslužku.