Takšni posamezniki pogosto povzročajo nelagodje in frustracije drugim, druženje z njimi pa je lahko pravo mučenje. Po mnenju astrologov so nekatera astrološka znamenja še posebej razdražljiva in nadležna med socialnimi interakcijami.

Oven

Ovni so znani po svoji impulzivnosti in nagnjenosti k prepirom. Njihova strast in energija sta lahko navdušujoči, vendar se lahko drugim zdita presenetljivi, še posebej tistim, ki imajo raje tišja druženja. Ovni se pogosto zdijo preveč dominantni in nepotrpežljivi, zaradi česar so razdražljivi sogovorniki.

Dvojčka

Dvojčki so komunikativni in radovedni, vendar jih ta ista radovednost lahko naredi utrujajoče. Njihova težnja, da nenehno spreminjajo temo pogovora in hitro izgubijo zanimanje, je lahko razdražljiva. Poleg tega mnogi menijo, da so dvojčki nekoliko nestabilni, zato se nanje v resnejših situacijah ne gre zanesti.

Devica

Device so znane po svoji natančnosti in kritičnosti. Čeprav jih drugi občudujejo zaradi njihove marljivosti in pozornosti do podrobnosti, je njihova nenehna potreba po analiziranju in kritiziranju lahko izčrpavajoča. Veliko ljudi se izogiba druženju z devicami, ker se počutijo, kot da so nenehno pod drobnogledom.

Škorpijon

Škorpijoni so intenzivni in strastni, vendar jih ta ista strast lahko naredi zastrašujoče. Njihova nagnjenost k ljubosumju pogosto ustvarja napetost v družbenih situacijah. Mnogi ljudje se v njihovi prisotnosti počutijo neprijetno zaradi njihove nagnjenosti k manipulaciji in nadzoru.

Kozorog

Kozorogi so ambiciozni in resni, zaradi česar so odlični voditelji, vendar ne tako zabavni sogovorniki. Zaradi osredotočenosti na delo in dosežke se lahko zdijo hladni in nezainteresirani za čustva drugih ljudi. Pogosto se zdi, da so kozorogi preveč čustveno oddaljeni.