Poletje je v polnem razmahu in z njim prihaja tudi vroča astrološka energija. Za nekatera znamenja bo julij mesec velikih preobratov in nepozabnih doživetij. Teh pet astroloških znamenj čaka nepozaben julij, poln ljubezni, uspeha in osebnega napredka. 

RAK

Imeli boste izjemno ugoden julij. Pričakuje vas val pozitivne energije, ki vas bo motiviral k posvetitvi osebnim projektom in uresničevanju dolgoročnih želja. Emocionalno boste bolj stabilni, kar vam bo omogočilo nove ljubezenske zveze ali poglobitev obstoječih.

LEV

Čaka vas julij poln kreativnosti in samozavesti. Uspešni boste v poslovnem okolju ob zagonu novih projektov, ki vas navdihujejo. Povečana energija in navdušenje vam bosta prinesla priznanja in spoštovanje okolice. Tudi vaši osebni odnosi, še posebej romantični, bodo cveteli.

TEHTNICA 

Doživeli boste harmonijo in ravnotežje na vseh področjih. To je idealen čas za reševanje starih konfliktov in vzpostavljanje novih prijateljstev. Na poklicnem področju boste imeli priložnost za napredovanje in uresničitev dolgoročnih ciljev. Poletje vam bo prineslo tudi številne priložnosti za potovanja in raziskovanje novih krajev, kar bo dodatno obogatilo vaše življenje.

ŠKORPIJON

Julij vas bo vodil z močno intuicijo in strastmi. Ta mesec vam bo prinesel globoke čustvene spremembe in priložnosti za osebno preobrazbo. Na osebnem nivoju boste imeli priložnost za poglabljanje odnosov in raziskovanje novih vidikov svojih čustev. Na poklicnem področju lahko pričakujete napredovanje in priznanje za svoj trud in predanost.

KOZOROG

Čakajo vas pomembne spremembe in prelomnice. Vaša vztrajnost in predanost bosta končno nagrajeni. Na poklicnem področju lahko pričakujete napredovanje in nove priložnosti za razvoj kariere. Na osebnem področju boste čutili potrebo po globlji introspekciji in delu na sebi, kar vam bo prineslo notranji mir in zadovoljstvo.