Z nekaj astrološkimi znamenji se odlično razumete, a le kot prijatelji. Preverite kdo ustreza vašemu znamenju.

OVEN

Ljubezen: Za vas bo največji ljubezenski izziv zagotovo strelec. Očarani boste nad njegovimi pogledi na svet. Prav tako vam bo všeč, da bo gledal na prihodnost in ne razmišljal o preteklosti.

Druženje: Najboljše se boste razumeli z ribami, saj bodo razumele vaše še tako intimne težave.

Posel: Najboljši poslovni sodelavec bo zagotovo kozorog. Vi ste sicer odlični v pripravi projektov, a potrebujete nekoga, ki vas bo s trdim delom pripeljal do konca.

BIK

Ljubezen: Najboljši partner je Devica. Njeno analiziranje in zrel pristop do življenja bo na vas deloval pomirjajoče. Oba skupaj si bosta rada privoščila trenutke zase.

Druženje: Ko si zaželite prave zabave, bo lev odlična družba. Preko njega lahko spoznate potencialne poslovne partnerje.

Posel: Najboljši poslovni partner je vodnar.

DVOJČEK

Ljubezen: Vam najbolj primeren partner je tehtnica, ki vam bo pomagala čez vse vaše dvome – jih pretehtati in obrazložiti, tako, da se boste enostavnejše odločili.

Druženje: Najbolj zanimiv za vas je škorpijon. Je pravi partner za nočna potepanja, ko boste imeli dovolj vsakodnevnega življenja in prenatrpanega delovnika.

Posel: Najboljši poslovni partner je strelec.

RAK

Ljubezen: Priporočamo vam kozoroga. Je dovolj stabilen in samozavesten, zato si lahko pridobi vaše zaupanje. Cenili boste njegove čustvene in družinske vrednote.

Druženje: Najbolj sproščen za vašo družbo je zagotovo bik. Najboljši sodelavec je škorpijon.

Posel: V službi vam bo najbolj ustrezal škorpijon.

LEV

Ljubezen: Najboljši partner je vodnar. Nikoli mu ne bo težko prisluhniti vašim težavam. Kdo potrebuje seks, ko pa se lahko pogovarjate do jutranjih ur?

Druženje: Vaš najboljši prijatelj bo oven, ki mu ne boste rabili pojasnjevati kako se počutite, saj bo to vedel sam. Družilo vaju bo tudi nakupovanje in druženje ob kavah.

Posel: Najboljši poslovni partner je tehtnica.

DEVICA

Ljubezen: Bik je tisti, ki vašemu astrološkemu znamenju najbolj ustreza. Polnil vas bo z energijo in optimizmom. Pogosto bosta čas preživela na kratkih izletih, zanimivo bo tudi takrat, ko bosta skrita pred očmi drugih.

Druženje: Najboljše spremstvo na zabavah je rak.

Posel: Najboljši sodelavci so tisti, ki so rojeni v znamenju ribe.

TEHTNICA

Ljubezen: Najboljši partner bo oven, ki bo bil pripravljen z vami naproti vsem izzivom in biti podpora, ko boste premagovali ovire. V vas bo prebudil strast.

Druženje: Trenutke zabave, pa tudi kakšen resnejši pogovor, boste zagotovo najboljše preživljali z dvojčkom.

Posel: Najboljši poslovni partner je vodar. Ta bo znal ceniti vašo predanost delu in bo skupaj z vami razvijal nove ideje.

KOZOROG

Ljubezen: Najboljšega partnerja boste naši v znamenju raka. Nikoli ne bo skrival svojih čustev.

Druženje: Največ skupnih interesov si lahko delite z devico. Devica je enako kot vi predana svojim hobijem in je zagotovo vaša sorodna duša kar se tiče prijateljstva.

Posel: Najboljši sodelavec bo zagotovo tisti, ki je rojen v znamenju škorpijona.

ŠKORPIJON

Ljubezen: Ljubezen boste najlažje našli pri ribi. Ta bo občutila vaše razpoloženje in prepoznala vaše želje še preden jih boste izgovorili. Je super kombinacija romantike in burnega življenja, ki ustreza vašemu karakterju.

Druženje: Najboljši prijatelj bo škorpijon, saj je edino pripadnik istega astrološkega znamenja tisti, ki vam bo popolnoma ustrezal.

Posel: Najboljši poslovni partner je bik.

VODNAR

Ljubezen: Najlepše ljubezenske trenutke boste preživeli s strelcem. Strelci so namreč svobodne osebe, ki so zelo strastne in vas bodo popeljale na razburljivo čustveno potovanje. Naučili vas bodo tudi kako pomembno je zaupanje.

Druženje: Vaše družabno življenje ne bo popolno brez leva. Z levom boste našli veliko skupnega in kvalitetno preživeli vsak trenutek.

Posel: Najboljši sodelavci so osebe rojene v znaku ovna, a morate znati slediti njihovem tempu.

STRELEC

Ljubezen: Najboljši partner je lev, ki bo znal ceniti vašo pozornost in pogum. Za ljubezen se bo boril z vsemi sredstvi.

Druženje: Najboljše avanture boste preživeli z ribami. Z njimi se boste dobro razumeli tako ob resnih pogovorih, kot ob kozarčku vina.

Posel: Najboljši poslovni partnerji so dvojčki.

RIBI

Ljubezen: Razburljivo življenje vas časa z rakom, ki ne bo prenehal gledati v vaše oči. Srečni boste, ko boste v njegovi bližini.

Druženje: Prave zabave se začnejo in končajo s strelcem – ko prvi omaga.

Posel: Dobre sodelavce boste našli v levu.