Vsak človek ima svoje dobre in slabe lastnosti, ki ga definirajo. Te lastnosti pogosto krojijo naše vsakdanje življenje in interakcije z drugimi. Ne glede na to, kako močno se trudimo biti najboljša različica samega sebe, ima vseeno vsak kakšno slabo navado, obnašanje. Predstavljamo najslabše lastnosti, ki se pogosto pripisujejo vsakemu horoskopskemu znaku.

Oven

Ovni so znani po svoji impulzivnosti in nepotrpežljivosti. Njihova najslabša lastnost je nagnjenost k nepremišljenim odločitvam, ne da bi pomislili na posledice. Prav tako se lahko zlahka razjezijo, ko stvari ne gredo po njihovem načrtu.

Bik

Biki so hedonisti in včasih preveč obsedeni z materialnimi stvarmi. Njihova najslabša lastnost je trma, zaradi katere pogosto ne popuščajo niti takrat, ko se motijo. Poleg tega še posebej uživajo v počivanju, zaradi česar so lahko leni.

Dvojčka

Dvojčki so znani po svoji dvoličnosti in površnosti. Njihova najslabša lastnost je neodločnost, ki jim pogosto onemogoča dokončanje začetih projektov. Poleg tega so nagnjeni k ogovarjanju in širjenju napačnih informacij.

Rak

Raki so čustveni in pogosto preobčutljivi. Njihova najslabša navada je, da se skrijejo v svojo lupino, takoj ko se soočijo s težavami. Prav tako se pogosto počutijo prizadete zaradi malenkosti.

Lev

Levi so ponosni in pogosto egocentrični. Njihova najslabša lastnost je potreba, da jim morajo ljudje nenehno dajati pozornost in komplimente, kar lahko iljudi okoli njih izčrpa. Poleg tega so lahko zelo dominantni in nagnjeni k dramatiziranju.

Devica

Device so perfekcionisti in kritične do sebe in drugih. Njihova najslabša lastnost je pretirano analiziranje in kritiziranje vsega, zato so lahko do drugih preveč strogi. Poleg tega so pogosto preveč zaskrbljeni zaradi malenkosti.

Tehtnica

Tehtnice so znane po svoji neodločnosti in želji po harmoniji. Njihova najslabša navada je izogibanje konfliktom za vsako ceno, kar lahko vodi v zatiranje lastnih občutkov in mnenj. Prav tako so nagnjeni k odlaganju pomembnih odločitev.

Škorpijon

Škorpijoni so strastni in intenzivni, a tudi maščevalni. Njihova najslabša lastnost je težnja po manipulaciji in nadzoru drugih. Poleg tega težko odpuščajo in znajo biti zelo maščevalni, ko se počutijo prizadete.

Strelec

Strelci so optimistični in pustolovski, a tudi nepremišljeni. Njihova najslabša navada je pomanjkanje takta, zato ukrepajo, preden premislijo. Poleg tega pogosto obljubljajo več, kot lahko izpolnijo.

Kozorog

Kozorogi so ambiciozni in disciplinirani, a tudi pesimistični. Njihova najslabša lastnost je pretirana osredotočenost na delo in zanemarjanje osebnih odnosov.

Vodnar

Vodnarji so nekonvencionalni in inovativni, njihova najslabša navada pa je čustvena hladnost in distanciranje do drugih. Prav tako so lahko trmasti v svojih prepričanjih in težko sprejemajo mnenja drugih ljudi.

Ribi

Ribe so empatične in ustvarjalne, vendar velikokrat bežijo od realnosti. Njihova najslabša lastnost je pobeg v svet sanj in izogibanje soočanju s težavami. Poleg tega so nagnjeni k pretirani občutljivosti in samopomilovanju.