Lajfstajl

Najboljše poletje vas čaka v Termah Ptuj!

Oglasno Sporočilo, 23.06.23 ob 12:10

Barvit toboganski sistem predstavlja pašo za oči in preizkušnjo za pogum.

Najboljše poletje vas čaka v Termah Ptuj!

Kaj naredi poletje lepo? Poleg brezskrbnih trenutkov z vašimi najdražjimi so to zagotovo tudi vodne vragolije v raznolikih bazenih z zabavnimi tobogani! Dobrodošli v vodnem parku v Termah Ptuj, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.

Skok z vodnimi blazinami ali počitek v senci dreves? Vriskanje v bazenu z valovi ali sproščanje ob osvežilni pijači? Nabiranje plavalnih zamahov v olimpijskem bazenu ali plovba po počasni reki? Svetujemo, da v Termalnem parku Terme Ptuj preizkusite čisto vse!

Barvit toboganski sistem predstavlja pašo za oči in preizkušnjo za pogum. Najprej se ogrejte na krajših toboganih, nato se podajte na daljšo vožnjo po zavitih toboganih. Pravo adrenalinsko doživetje so tobogani z vodno drčo! Brezskrbno uživajte v različnih skokih, saj vas bo vodna drča varno pripeljala v zaključni bazen. Zdaj se lahko samo še ponovno povzpnete na toboganski stolp in tobogansko zabavo začnete znova!

Ko se zasliši sirena, bazen z valovi pokaže svojo moč! Podajte v boj z bolj ali manj visokimi valovi, skačite čeznje in se pri tem nadvse zabavajte!

Tobogani še zdaleč niso edina vodna atrakcija pri nas. Čeprav niste na morju, vam v razburkanem bazenu pričaramo valove. Preveč škropljenja? Potem vzemite vodni obroč in odvijugajte po mirni reki ali se potopite v sprostitveni bazen. Najmlajši bodo uživali v otroškem bazenu z igrali, večji otroci pa vadili skoke na skakalnici. Tistim, ki želijo na oddihu nabirati plavalne kilometre, je na voljo tudi olimpijski bazen.

Vodni park se razprostira na zelenici ob mogočni reki Dravi. Številna drevesa ponujajo naravno zavetje za umik poletnemu soncu, pod svojimi krošnjami pa skrivajo tudi fitnes na prostem, igrišče za odbojko, teniška igrišča in mini golf. Vse, kar potrebujete za najboljše poletje do sedaj!