Lajfstajl

Najboljše poletje le korak do morja

Mitja Novak, 08.07.23 ob 02:15

Grand Hotel Bernardin v Portorožu

Najboljše poletje le korak do morja

Je poletje tudi vaš najljubši čas? Preživite ga v Grand Hotelu Bernardin v St. Bernardin resort v Portorožu, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts! Brezskrbni trenutki z vašimi najdražjimi, vodna zabava na ekskluzivni plaži in vodnem parku, vrhunska kulinarika, lokalno obarvana wellness sprostitev in odkrivanje skrivnosti očarljivih obalnih mestec – to bo vaše najboljše poletje!

Za popolno poletje, oddih preživite v elegantnem Grand Hotelu Bernardin, ki se nahaja tik ob morju med mestoma Portorož in Piran. Zbudite se z razgledom na neskončno morje,  dan začnite z značilnim bogatim istrskim zajtrkom, ki vsebuje sestavine lokalnih dobaviteljev, nato pa si privoščite vrhunsko wellness  razvajanje v hotelskem centru dobrega počutja Paradise Spa.

Vseh 241 sodobno opremljenih sob ima zasebni balkon s pogledom na neskončno morje.

Osvežite se na ekskluzivni plaži pod hotelom, za piko na i pa pričakajte čaroben sončni zahod v notranjem bazenu z morsko vodo, ki ponuja panoramski razgled na morje, in se okrepčajte ob specialitetah chefov Simon Zlatkoviča in Miša Joviča ter kapljici žlahtnega vina v hotelski restavraciji.

Preverite poseben paket za uživanje v nadstandardni plaži Marine Summer Club, ki med drugim zajema tudi ležalnik in senčnik z brisačo ter osvežilnimi brisačkami, popoldanski aperitiv in ostale sladkosti. Privoščite si izkušnjo, ki je zlepa ne boste pozabili!

Doživetje kopanja v Portorožu je na naši ekskluzivni plaži pod hotelom zares nepozabno.

5-zvezdična doživetja na Obali, ki jih ne smete zamuditi

Če želite pristne zgodbe Istre okusiti iz prve roke, vam predlagamo, da obiščete Sečoveljske soline in se v Muzeju solinarstva dogovorite za edinstveno doživetje, v okviru katerega postanete solinar za en dan. Lahko postanete ribič v organiziranem doživetju v Ribogojnici Fonda, ali pa si naložite aplikacijo Pozabljena izolska skrivnost in v zabavnem interaktivnem popotovanju po mestnem jedru Izole odkrivate njene skrivnosti. Ljubitelji vina ne smete izpustiti tudi obiska prve vinske fontane v Sloveniji, Vinske fontane Marezige, kjer lahko ob čudovitem razgledu na slovensko obalo lahko uživate v odličnih odprtih vinih domačih vinskih kleti in vrhunskih vinih iz vinske kleti Vinakoper.

Foto: Nik Jarh