Poletje je tu in kmalu bomo lahko uživali v sproščenem dopustniškem raziskovanju znanih in še neodkritih kotičkov sveta. Če se odpravljate na oddih v tujino, ne pozabite, da se lahko hitro zgodi tudi kakšna nezgoda. Da bi lahko kakovostno poskrbeli za svoje zdravje v primeru poškodbe ali bolezni, je pred odhodom čez mejo dobro poskrbeti za primerno zdravstveno zavarovanje za tujino. Pri Varuhu zdravja, Vzajemni, imajo pestro ponudbo, tako za krajši izlet, daljše potovanje ali potovalne avanture večkrat na leto. Njegove ključne prednosti so široka kritja, asistenca 24/7 v slovenščini, storitev Dr. Posvet pri celoletnem zavarovanju Multitrip in visoke zavarovalne vsote – vse do 1.000.000 evrov.

24-urna pomoč v tujini

Asistenčni center Varuha zdravja, ki pomoč organizira v slovenskem jeziku, je zavarovancem na razpolago 24 ur na dan, vse dni v tednu. V primeru nezgode ali bolezni se takoj obrnite na asistenčni center Varuha zdravja na telefon +386 1 47 18 777 ali jim pišite na [email protected], kjer vam bodo svetovali, kako ravnati.

Za potovanje večkrat na leto izberite Multitrip

Za vse, ki potujete večkrat na leto, je smiselno izbrati Celoletno zavarovanje za tujino Multitrip. Primerno je za več posameznih potovanj v tujino, ki ne trajajo več kot 90 dni. Če ste član programa zvestobe Varuh zdravje, ob sklenitvi Multitripa prejmete še poseben 10-odstotni popust.

Izberite pravi paket zase

V Varuhu zdravja, Vzajemni, so oblikovali širok nabor paketov z različnimi zavarovalnimi vsotami, ki so prilagojeni destinaciji in načinu potovanja. Tako si lahko vsak sam izbere ustrezni paket.

Informativni primer:

Zavarovanec je imel v Grčiji podobne simptome kot pri možganski kapi. Potrebna je bila hospitalizacija, prav tako pa je bil zanj organiziran prevoz domov, saj je bil prvotni načrtovan povratek zaradi zdravstvenih težav prestavljen. Na podlagi prejetih računov mu je Vzajemna povrnila stroške v višini 16.500 evrov.