Les Mills skupinska vadba je obnorela tudi Mariborčane. Žiga Ozmec odpira “Trening plac”, kjer bo ob vrhunski glasbi vsak posameznik našel pravi trening zase.

Svetovno znana organizacija Les Mills je s skupinskimi vadbami obnorela svet. Ponujajo več različnih skupinskih vadb, ki so prilagojene za vsakega uporabnika posebej: zajemajo vse od kardio treningov, treningov moči, visokointenzivnih treningov, treningov na kolesu, gibljivosti in še mnogo več. Ob vrhunski glasbi in najboljših inštruktorjih vsak posameznik sigurno najde pravi trening zase.

Uspešen mariborski športnik gre korak naprej

Govorili smo z Mariborčanom Žigom Ozmecom, ki se je z Les Mills vadbami srečal, medtem, ko je iskal študentsko delo in so v enem izmed mariborskih fitnesov potrebovali inštruktorje. »Nisem niti vedel kaj to pravzaprav je, prišel sem na avdicijo, bil izbran in poslali so me na izobraževanje za inštruktorja,« opisuje. Kot bivši vrhunski športnik je bil nad omenjenimi vadbami tako navdušen, da je vedel, da si želi to znanje in vadbo prenašati naprej. Začel je kot inštruktor, sedaj je nacionalni trener, njegovi načrti pa gredo še korak dlje, kmalu se bo namreč poizkusil še v vlogi managerja: »Za mene je to vsakič nov izziv, na tej moji poti se nikoli ne ustavim in vedno je nekaj novega.«.

»Vadbe so tako dobro zasnovane, da so dostopne vsem in so spremenile pomen aerobike in skupinske vadbe praktično v skupinski trening,« pove Ozmec.

Zanimalo nas je, po čem se vadbe razlikujejo od drugih: »Od ostalih vadb so te vadbe drugačne, ker organizacija zelo dobro skrbi za njihovo kvaliteto. V tej organizaciji s sestavo vadbe nisi prepuščen sebi. Tukaj so posebej strokovnjaki za glasbo, posebej trenerji, ki umestijo varne in efektivne gibe v koreografijo in pa vrhunski sistem za izobraževanje inštruktorjev, ki zagotavlja, da inštruktor dela na najvišjem možnem nivoju. Pred izidom vsake nove vadbene številke, jo skrbno stestirajo v laboratorijih in na vadečih.«.

Vadeče najbolj navduši ravno ta cel komplet: vse od dobre glasbe, dober inštruktor in vrhunski, za vsakega posameznika prilagojen trening.

Žiga Ozmec bo s 1. septembrom ponujal veliko paleto Les Mills treningov in sicer na Trening placu – Meljski dol 1 v Mariboru. »Zato vsi, ki si želite dobrega treninga in se hkrati imeti dobro vabljeni, da se nam pridružite.« Več informacij najdete TUKAJ.