Prva polna luna se pričakuje 22. junija, nato pa bo naslednja prišla že 24. julija. Dvojna polna luna bo vključevala odločitve v zvezi s poroko in ločitvijo, odhodom ali spremembo kariere ter pridobitvijo državljanstva in podobno.

Veliki križ

Zanimivo je, da je kozorog horoskopsko znamenje, ki se nahaja točno na presečišču karmičnih vozlov v ovnu in tehtnici, kar pomeni, da se bo v trenutkih polne lune 22. junija in 24. julija oblikoval aspekt velikega križa na nebu.

Ta bo prinesel situacije, ki bodo nekaterim popolnoma spremenile življenje, kar nas bo vse »vrglo« na razpotje, zato bomo v tem mesecu morali dvakrat spremeniti smer.

Tukaj je 5 znamenj, ki jih bo ta astrološki pojav najbolj prizadel:

Oven

Dve polni luni bosta kot strela "udarili" področje vaših ciljev v življenju in na področju statusa. To pomeni, da lahko sprejemate odločitve v zvezi s statusom svojega razmerja (poroka in ločitev), pa tudi glede tega, kje boste nadaljevali svojo kariero. Vaš vladar bo v trenutkih polne lune vplival na dogajanje; 22. junija bodo zato dogodki povezani s finančno problematiko, 24. julija, ko se bo Mars v dvojčkih povezal z Jupitrom, pa nakazuje na potovanje ali usposabljanje, ki bo neposredno vplivalo na vašo kariero.

Rak

Vprašanja glede vašega osebnega življenja vas bodo skrbela vse poletje, saj bosta na področju partnerstva celo dve polni luni. Možno je, da najprej izberete eno osebo, nato pa se nekaj spremeni in si premislite. Poleg tega se bo v času polne lune v vaši karti oblikoval tudi aspekt velikega križa, kar pomeni, da bo pomembna odločitev povezana z vašim prebivališčem ali s statusom.

Tehtnica

Polna Luna se v vaši karti pojavi v aspektu velikega križa na vaše Sonce, kar nakazuje na težke dogodke v družini. Lahko boste spremenili svoje bivališče ali pa bo prišlo do preureditve znotraj zidov vašega doma. Situacija se lahko nanaša tudi na vaš življenjski namen; morda boste  premišljevali o smeri svoje usode. Odločili se boste na primer, da se vrnete v trenutno službo in se odločite živeti od denarja, ki ga dobite od oddajanja stanovanja. Prav tako je verjetno, da se bo vašim staršem zgodilo nekaj pomembnega.

Kozorog

V trenutkih polne Lune se bo z vašim znamenjem oblikoval Veliki križ, ki govori o vaših usodnih odločitvah. Najverjetneje se boste odločili za nekaj v zvezi z odnosi in krajem bivanja, saj bo vozlišče prihodnosti v tem času na družinskem in nepremičninskem področju. Prav tako je verjetno, da bo v tem času za vas pomembno, da dobite kakšen dokument (potni list, potrdilo).

Ribi

V trenutkih polne lune bo v vašem znamenju Saturn, kar pomeni, da boste občutili vso pomembnost in karmičnost dogodka. Verjetno se bodo v vašem okolju zgodile pomembne stvari; od odpuščanja celotne ekipe do odločitve v razmerju. Vaš prijatelj vam lahko prizna svoja čustva, kar bo na koncu močno spremenilo vaše načrte za prihodnost. Verjetno lahko na te datume izveste za svojo nosečnost, saj se polna luna pojavi na osi otrok in ljubezni.