Najboljša soseska je tista, kjer si sosedje med seboj pomagajo z nasveti, kuharskimi recepti in triki, se spodbujajo pri aktivnemu načinu življenja, malce tračkajo in pa se zabavajo. Vse to in še več je M SOSESKA, najboljša virtualna soseska, kjer prav vsak sosed najde nekaj zase.

Najboljši sosed na spletni vsebinski platformi z video vsebinami vabi k aktivnemu preživljanju prostega časa, spodbuja raznolik življenjski slog, ruši tabuje o veganstvu, niza ideje za okusna kosila in romantične večerje, vabi k ustvarjanju najboljših sladic, obenem pa tudi odstira skrivnosti gospodinj, navdušencev nad tehnologijo, kulturo, glasbo in še marsičem.

Za vsak okus

Iščete ideje za hitre a polnovredne obroke ali pa za vrhunsko kulinarično pojedino? Slednje najdete v oddaji Kuharski tečaj s Chefom Jorgom Zupanom – brezplačen tečaj z najmlajšim imetnikom Michelinove zvezdice v Sloveniji je razdeljen v štiri sklope, skupno pa se naučite pripraviti kar 20 izjemnih večerij. Hitre in preproste recepte najdete v sklopu oddaj Tiktak obroki – vse od obrokov za 10 €, smutijev, bovl in še marsičesa. Veganski način življenja in trike za pripravo okusnih jedi najdete v oddaji Po vegansko s Kamalo, kmalu pa bo na M SOSESKI tudi oddaja Naj slovensko pecivo, v kateri se bo Uroš Bitenc podal na pot preizkušanja skrivnih receptov naših babic. K sodelovanju se lahko prijavite vsi, ki želite deliti skrivnost priprave vašega najljubšega recepta. Mercator bo najboljše in najbolj unikatno pecivo iz domače kuhinje postavil na svoje prodajne police, pekovskega umetnika pa nagradil z 2.000 evri nagrade.

Šport, pogovori in trači

V oddaji Nazaj v formo s Saro vas čakajo nasveti za učinkovito in varno vadbo, trike za urejanje doma z vami deli Popolna gospodinja Tajdi, če se vam občasno stoži po časih, ko je bil Game Boy vrhunec tehnologije, pa ne zamudite oddaje Retro gaming s Kayo Solo. V oddaji Rdeče in črno z Vesno Milek Vesna gosti izjemne posameznike z različnih področij, ki razkrivajo svoje poglede in razmišljanja o svetu in življenju – klepetala je že z Janom Plestenjakom, Lauro Unuk in Zvezdano Mlakar, če jih naštejemo samo nekaj. Svet tračev pa za vas odkriva Radovedna soseda.

M SOSESKA je mesto, kjer vsak najde nekaj zase – ker je pomembno, da (po)skrbimo zase. Vsebine »mesta« so na voljo na različnih Mercatorjevih družbenih omrežjih: Facebooku, Instagramu, TikToku, YouTubu in Pinterestu, vse vsebine pa se zlivajo na www.msoseska.tv