Sinočnji večer v Mariboxu je bil ponovno rezerviran za dame. Gledalke so si v polni dvorani v Mariboxu med prvimi ogledale premiero razvpitega filma Prvič.

Sinočnji večer v Mariboxu je bil ponovno rezerviran za dame. Gledalke so si v polni dvorani v Mariboxu med prvimi ogledale premiero razvpitega filma PRVIČ (After, ZDA, 2019).

Film posnet po istoimenski knjižni uspešnici

Pred ogledom težko pričakovanega filma so gledalke uživale ob pijači dobrodošlice, za vse obiskovalke pa so v Mariboxu pripravili darilca in nagrade, ki jih je v dvorani podelila priljubljena radijska in televizijska voditeljica Ana Praznik. Nad filmom sta bili navdušeni tudi mladi modni blogerki Ajda Volovšek / Just Ajda in Laura Petrinec.

Romantična drama PRVIČ je posneta po istoimenski knjižni uspešnici avtorice Anne Todd, ki je dosegla milijonsko prodajo, ta hip pa navdušuje bralce v kar 40 državah po svetu.

Ko se ti zaradi ljubezni zatrese ves svet

Tessa Young je predana študentka, vzorna hči in zvesta punca svoji srednješolski ljubezni. V prvem semestru kolidža pa se Tessin varni svet poruši, ko spozna skrivnostnega in motečega upornika. Dvomiti začne v vse, kar je verjela in začne se spraševati, kaj sploh hoče od življenja.

Film Prvič je že na rednem sporedu Mariboxa.