Pravo nogometno vzdušje je pred domačim televizorjem kar težko zares doživeti. Če vas ni uspelo dobiti kar za ogled v tekem v živo, je tako najboljša alternativa skupinski ogled preko malih zaslonov – če lahko sodobnim televizijam sploh še tako rečemo.

Slednje za vse prenose EURO 2024 obljubljajo tudi v kavarni Campus, kjer boste lahko na velikih zaslonih spremljali vse tekme evropskega prvenstva v nogometu. Skupaj z drugimi navijači boste lahko navijali za favorite, se prepirali o sodniških odločitvah ter seveda upali na zmago naše reprezentance.

Ob tem v priljubljeni ptujski kavarni Campus, ki dopolnjuje sicer priljubljeno koncertno in športno dvorano, obljubljajo tudi akcijske cene pijač, s katerimi bo nogometna mrzlica kar najbolj doživeta.

EURO 2024: Slovenija v boju za uvrstitev

Slovenska nogometna reprezentanca se bo na letošnjem evropskem prvenstvu, ki bo potekalo v Nemčiji, pomerila z izjemno močnimi tekmeci. Naši fantje se bodo tako srečali z Dansko, Srbijo in Anglijo.

Kljub težkim tekmecem navijači verjamejo v slovensko reprezentanco, ki je pod vodstvom Matjaža Keka v zadnjem času pokazala veliko napredka. Trener Kek bo moral iz rokava potegniti vse adute, če želi s svojimi varovanci presenetiti in se uvrstiti v osmino finala. Vsekakor pa bosta ključna dobra taktika in borbenost igralcev. Ter seveda zvesta podpora navijačev ... Tako v živo kot pred televizijskimi zasloni. 

Kdaj v Campus?

V kavarni bo mogoče spremljati vse prenose EURO 2024 nogometnih tekem, a gotovo bodo največ navijačev pred zaslon privabile prav tekme, na katerih se bo preizkusila slovenska reprezentanca.

Tekme slovenske reprezentance na EURO 2024:

  • Nedelja, 16. junij 2024: Slovenija - Danska (Mercedes-Benz Arena, Stuttgart)
  • Četrtek, 20. junij 2024: Slovenija - Srbija (Allianz Arena, München)
  • Torek, 25. junij 2024: Anglija - Slovenija (Cologne Stadium, Köln)