Svežina poletja ob najlepših razgledih.

Bled velja za eno najlepših mest na svetu, ki na vsakem koraku razvaja z dih-jemajočimi razgledi in nešteto možnosti za aktivnosti na svežem zraku. V toplih dneh prija tudi  osvežitev v Blejskem jezeru in na okoliških kopališčih, navdušeni pa boste tudi nad izvrstno kulinariko pod taktirko mednarodno priznanega kuharskega mojstra. Privoščite si brezskrben oddih v Hotelu Park  Rikli Balance Hotelu ali Hotelu Savica Garni, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts in doživite vse, kar dela poletje lepo!

HOTEL PARK – VDIH, IZDIH – SPROSTITEV!

Hotelu Park**** ima eno najlepših lokacij, ki si jih lahko zamislite – tik ob obali Blejskega jezera! Zbudite se ob razgledu na jezero ali park in se osvežite v bazenu, iz katerega se ponujajo panoramski razgledi na Bled. Privoščite si kozarček izbranih slovenskih vin iz vinske fontane v hotelski restavraciji, kjer vas s svojimi specialitetami razvaja chef Simon Bertoncelj, ki je za svoje delo v Restavraciji Julijana v Grand Hotelu Toplice prejel tudi prestižno nagrado The Michelin Plate 2020 in 2021 za sveže surovine, skrbno pripravljen in dober obrok. Preden se odpravite raziskovati okolico, pa si v hotelski avli iz vodne fontane natočite tudi naravno alpsko vodo, ki vas bo okrepčala v vročih poletnih dneh.

RIKLI BALANCE HOTEL – KAKO ŽIVETI PO RIKLIJEVO

V Rikli Balance Hotelu nadaljujemo s tradicijo Arnolda Riklija, ki je v 19. stoletju na Bledu odprl prvo naravno zdravilišče in se je pri svojem delu zanašal na blagodejno moč narave. Spočijte si v udobnih hotelskih sobah, ki so z naravnimi elementi idealne za regeneracijo in sprostitev. Vsako soboto se lahko pridružite brezplačnemu jutranjemu vodenemu programu za aktivno prebujanje po konceptu Arnolda Riklija. V hotelski restavraciji se okrepčajte s kakovostno prehrano ter svežimi lokalnimi sestavinami. Razvajajte se z wellness tretmaji, ki so prirejeni po izbranih Riklijevih metodah naravnega zdravljenja in se osvežite na kopališču Wellnessa Živa.

 

HOTEL SAVICA GARNI – DRUŽINAM IN OKOLJU PRIJAZEN

V Hotelu Savica Garni smo povsem usmerjeni v varovanje narave in zaščito okolja. Ekološki značaj hotela potrjuje certifikat okoljska marjetica, uresničujemo pa ga pod geslom in programom Zeleni za jutri. Družine bodo navdušene nad prostornimi družinskimi sobami, v katerih do dva otroka s starši bivata brezplačno, gostje Hotela Savica Garni pa imajo enkrat dnevno tudi prost vstop v bazenski kompleks v Wellnessu Živa v sosednjem Rikli Balance Hotelu. Ker želimo, da bi družine pri nas preživele resnično nepozabne in cenovno prijazne počitnice, je naša otroška maskota Labodek Zaki za najmlajše pripravil številne zanimive in zabavne aktivnosti, ob tem pa se je dogovoril še za brezplačne storitve ter popuste za svoje male prijatelje, ki jih najdete na Zakijevi kartici.

AKTIVNI NA SVEŽEM ALPSKEM ZRAKU

Bled pa ni le zatočišče za popoln odklop in sprostitev ob najlepših razgledih, ampak tudi popolno zatočišče za vse, ki oddih radi preživljajo aktivno in na svežem zraku! Blejsko jezero z alpsko kuliso kar kliče po raziskovanju. Sprehodi, pohodništvo, plavanje, kolesarjenje ali tek – katerokoli aktivnost boste izbrali, povsod vas bodo obkrožali čudoviti razgledi.

Pohodnike vabita bližnja Ojstrica in Galetovec, kjer se vam odpirajo panoramski razgledi na Blejsko jezero, ljubitelji kolesarjenja si v Hotelu Park lahko izposodite električna kolesa, ali varno shranite svoja, in se odpravite na kolesarjenje po dolini Radovne.

 Navdušeni tekači sveža jutra zgodnja izkoristite za tek okoli jezera, ob dih jemajoči kulisi Bleda, če želite zares začutiti Blejsko jezero pa po njem zaplujte s čolnom ali supom ali zaplavajte v njem na urejenih plažah.