Hotel Livada Prestige

Izkoristite tople dni za edinstvena 5-zvezdična doživetja Prekmurja v  Hotelu Livada Prestige v Termah 3000, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.

Prepustite se obilju dobrega s prekmursko obarvanimi wellness tretmaji, sproščujočim objemom termalne vode na zunanjem kopališču in v enem največjih vodnih parkov v Sloveniji in vrhunsko prekmursko kulinariko, za katero skrbi ubrani kuharski tandem dveh prekmurskih chefov. Za piko na i vas razvajamo z izbranimi paketi za gurmane, ljubitelje prvovrstnega razvajanja in golf navdušence!

Hotel Livada Prestige – 5-zvezdično doživetje Prekmurja

Razvajanje v Hotelu Livada Prestige se začne že v prostornih sobah s kadmi s termo-mineralno vodo in se nadaljuje na prenovljenem hotelskem kopališču in v termalnem parku, kjer vas poleg raznolikih bazenov čakajo tudi zabavni tobogani.  Ne pozabite tudi na poživljajoče kopeli s črno termo-mineralno vodo, masažo s prekmurskimi zelišči ali bučnim oljem in prekmurske specialitete pripravljene iz svežih in lokalnih sestavin.

: Okusite prekmurski šarm v sobah, ki vključujejo trajnostne materiale in edinstvene elemente rokodelske tradicije - prekmursko pletenje slame oz. koruznega ličkanja.

Prepustite se objemu blagodejne termo-mineralne vode kar v zavetju hotelske sobe.

Prvovrstna prekmurska kulinarična izkušnja

V naših hotelih so vam pri vseh obrokih na izbiro kakovostne in raznolike jedi, pripravljene iz svežih, sezonskih in lokalnih sestavin. Lokalne recepte, tudi danes v veliki meri pripravljamo z lokalnimi sestavinami. Ko zadiši po Prekmurju, ste lahko prepričani, da se vam obetajo nepozabni gurmanski užitki, zato vabljeni za našo mizo, kjer lahko poskusite več kot 50 različnih prekmurskih jedi. Pa dober tek!

Izbrani paketi za izbrane okuse

Birdie Livada

Doživite Prekmurje tudi z igro golfa na igrišču z najdaljšo luknjo v Sloveniji – Golf igrišču Livada. Preverite naš paket Birdie Livada, v katerem so zbrane številne ugodnosti za navdušene golfiste.

Doživite Prekmurje tudi z igro golfa na igrišču z najdaljšo luknjo v Sloveniji – Golf igrišču Livada. Preverite naš paket Birdie Livada, v katerem so zbrane številne ugodnosti za navdušene golfiste.

Mura Gourmet

Medtem ko se bivate pri nas in uživate v naši termalni ponudbi, lahko v paketu Mura Gourmet uživate v kulinaričnih posebnostih v okolici. Okusite gurmansko ponudbo lokalnih domačij, kot so Šunkarna Kodila, Gostilna Rajh in Vinska klet Marof.

FunkIt Marketing, www.moravsketoplice.com

Simfonija užitkov

Za popolno razvajanje sredi prekmurskih ravnic izberite paket Simfonija užitkov, v katerem vas med drugim presenetimo tudi z ekskluzivno masažo, šampanjcem v sobi in razvajanjem v savnah.