Prihodnji vikend Srpsko kulturno društvo Maribor pripravlja nepozaben večer plesnega in glasbenega mozaika.

FOTO: SDK MB

V Srpskem kulturnem društvu Maribor letos obeležujejo 20. obletnico. Odločili so se, da bodo le-to združili z njihovim letnim celovečernim koncertom in tako Mariboru pričarali nepozaben večer plesnega in glasbenega mozaika. Srpsko kulturno društvo smo sicer pred časom predstavili na naši spletni strani, več lahko preberete TUKAJ.

Zabava se bo odvila prihodnji vikend, 18. maja. Dogajanje bodo s svojim nastopom popestrili tudi prijatelji iz KUD Študent, iz Maribora. Najprej bodo ob 19.30 uri pričeli s koncertom v hotelu Habakuk, kjer občinstva zagotovo ne bodo pustili ravnodušnega.

V društvu so nam dejali: »Z našimi živahnimi koreografijami jih bomo prav gotovo ponovno očarali. Po kulturnem programu pa bo na vrsti žur do jutranjih ur, v čemer smo, moramo priznati, pravi mojstri.« Za atmosfero po 22. uri bo v VIP šotoru pod Pohorjem poskrbel Amaretto band iz Novega sada.

Obeta se res velik spektakel in verjetno najboljši dogodek, ki smo ga kadarkoli priredili. Vabljeni vsi ljubitelji tradicionalnih plesov in prave srbske “čage”.