Policisti so pri preverjanju in zbiranju obvestil ugotovili, da je vozilo brez vednosti in dovoljenja lastnika odpeljal 21–letni sin njegove partnerke.

Včeraj zjutraj so bili mariborski policisti s strani občana iz območja Slovenske Bistrice obveščeni, da mu je bil preko noči ukraden osebni avtomobil Fiat Panda. Policisti so pri preverjanju in zbiranju obvestil ugotovili, da je vozilo brez vednosti in dovoljenja lastnika odpeljal 21–letni sin njegove partnerke.

Vozil brez vozniškega dovoljenja

21-letnika so policisti med vožnjo dne 9. februarja 2019 ob 02.45 uri  ustavili v Mariboru. Ker se je v postopku ugotovilo, da je vozil brez vozniškega  dovoljenja mu je bilo vozilo zaseženo. “Zoper storilca bo zaradi odvzema motornega  vozila podana kazenska, zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja pa še obdolžilni predlog na okrajno sodišče za prekrške,” pojasnijo policisti.

Avtomobil zasegli še dvema

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so dvema voznikoma zasegli osebni avtomobil. Zoper njiju bo podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče za prekrške.