Sinoči se je na Glavnem odru Festivala Lent v prvem »lentovskem« večeru Magnificu na odru pridružil poseben orkester – Disko šlager orkester. Skupaj s priljubljenim, v zadnjem času precej medijsko izpostavljenim pevcem so poskrbeli, da je bilo obiskovalcem festivalskih dogodkov zares vroče.

Malo od poletne vročine, malo od adrenalina prvega dneva Festivala Lenta, precej pa od nalezljive Magnificove energije. Kako vročično in nepozabno je bilo vzdušje, naj vam pokažejo tudi fotoutrinki, ki smo jih zbrali v spodnji fotogaleriji.

Se vidimo na Lentu tudi danes?

Po prvem, več kot uspešno zaključenem dnevu Festivala Lent sledi še več kot en teden dogajanja. Danes nas tako čaka celodnevno dogajanje v Artkampu, koncerti na prizoriščih po vsem mestu, zvečer pa lahko na Glavnem odru na Trgu Leona Štuklja prisluhnete Alfiju Nipiču, Raiven, Big Bandu z Rudijem Gasom

Program Festivala Lent 2024 za vas vsak dan predstavimo tudi na maribor24.si, kjer lahko doživetja v sklopu letošnjega festivala spremljate v posebni rubriki oziroma tukaj.