Ali med brskanjem po Instagramu ali revijah občudujete svetla stanovanja, mehke zofe, svetle kuhinje z zlatimi ročaji? Kaj pa kopalnice? Si upate poseči po živahnejših barvah ali prisegate na modrino? Preverili smo, kjer lahko dobite kuhinje in ostalo pohištvo, ki bo kot iz oddaj o prenovi doma! Maja celo z dobrodelno noto!

V zadnjem času so tudi slovenski splet preplavile fotografije sanjskih, belo opremljenih domov in kuhinj, ki se kar svetijo in so okusno opremljene z lesenimi dodatki, slovenske domove pa navdihujejo inlfuencerke, ki se ukvarjajo s prenovami in opremljanjem stanovanj. Prekrasna kuhinja, v kateri boste z navdušenjem ustvarjali nove kuharske kreacije, ni nekaj, kar obstaja le na plakatih in od vas zahteva neskončno ničel na bančnem računu, ampak je povsem dosegljiva, ob novi kuhinji pa je povsem preprosto poskrbeti še za novo dnevno sobo, lično komodo v hodniku ali res moderno opremo v kopalnici. Preverili smo, kje.

Ko preučimo slovensko ponudbo pohištva, nam najprej v oči padejo GA+ kuhinje – prepričajo nas predvsem fotografije kuhinj, ki so jih v podjetju strankam ustvarili po naročilu. Oglejte si jih na naslednji povezavi in priznajte, da Vanjina kuhinja, ki je nas najbolj očarala, zgleda kot iz holivudskih filmov!

»Kot podjetje GA+ kuhinje nudimo kuhinje in ostalo pohištvo narejeno po meri. Torej poleg kuhinj nudimo tudi pohištvo za dnevne, kopalnice, predsobe, garderobne prostore itd.,« nam zaupajo v podjetju ter povabijo, da si več preberete na njihovi spletni strani in na blogu. Razložijo nam, da so cilj njihovega podjetja topli, povezani domovi: »Res je, da je lahko vsak prostor zase čudovit, a očesu še bolj prijetno je, če recimo kuhinjo preko pohištva in izbire barv povežemo z dnevno sobo ali pa morda izberemo enoten slog pohištva za kar celo stanovanje.«

Stanovanje kot s Pinteresta, Instagrama in TV šovov

Prav to je ključ vseh slavnih televizijskih šovov o prenovi domov ter geslo slovenskih vplivnic, ki delijo nasvete o dekoriranju doma. Povezanost prostorov, bodisi z lesenimi elementi, zlatimi ročaji na omarah, belimi površinami … Ali pa ste si morda zamislili stanovanje v temnejših, bolj mističnih tonih? V GA+ kuhinjah s svojim občutkom za estetiko in uporabnost, predvsem pa posluhom za želje strank kimajo vsem idejam in pomagajo, da ideja postane resničnost.

Kaj vse ponujajo v GA+ kuhinjah? Izvedite na naslednji povezavi.

Kako? »Pri nas vodimo stranko skozi celotni nakupni proces. Svetovanje – 3D izris – izmera na domu – dostava in montaža – priklop na elektro in vodovodno omrežje – poprodajna podpora in lastna reklamacijska služba,« nas skozi postopek popeljejo v GA+ kuhinje ter dodajo, da mora stranka poskrbeti le za pripravo prostora. »Poleg 6 salonov po Sloveniji nudimo tudi storitev izrisa na domu, možen nakup do 72 obrokov brez obiska banke,« še pojasnijo, več o možnosti nakupa na obroke pa lahko preberete na naslednji povezavi.

GA+ kuhinje niso samo kuhinje, ampak notranja oprema, ki se povsem prilagodi vašemu domu. Vas zanima naša izbira? Sanjsko stanovanje bi sestavljala prečudovita kopalnica Toledo 337, dnevna soba Point 823 in Opus 402, predsobo bi opremili v slogu Toledo 340, pri kuhinjah pa kolebamo med že prej omenjeno Vanjino, ki nas je čisto zasvojila in kuhinjo Noblessa Cesana 885. Sanjsko!

Dodatno odločitev za GA+ kuhinje podpre tudi ugotovitev, da na pohištvo kljub temu, da bo narejeno po meri posebej za nas, ne bomo čakali celo večnost, ampak največ štiri tedne, v salon pa se nam ne bo potrebno peljati na drugi konec Slovenije, saj GA+ kuhinje najdemo tako v Mariboru kot v Novem mestu, Levcu, Slovenj Gradcu, Kranju in v Ljubljani. Če vam je vožnja v salon in načrtovanje prostorov skupaj z njihovimi svetovalci odveč, pa v podjetju ponujajo tudi možnost nakupa preko spletne trgovine, kjer lahko najdete vse tekoče ugodnosti, akcije in odprodaje.

Kuhinje z dobrodelno noto

V GA+ kuhinjah nam zaupajo, da se maja v podjetju pripravlja nekaj zares posebnega in dobrodelnega – skozi cel mesec bodo namreč sodelovali z društvom Viljem Julijan za pomoč otrokom z redkimi boleznimi, pri čemer bodo od vsake prodane kuhinje in prodanega gospodinjskega aparata del sredstev namenili za pomoč otrokom z redkimi boleznimi in njihovim družinam. Instagramabilna kuhinja z dobrodelno noto? Sliši se sanjsko!