TOP ŠIHT: Projektni vodja na Švedskem, farmacevt v Švici, korporativni svetovalec, vodja prodaje …

Uredništvo , 19.10.23 ob 03:11

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokratni TOP ŠIHT obsega kar sedem priložnosti, ki te popeljejo izven meja.

TOP ŠIHT: Projektni vodja na Švedskem, farmacevt v Švici, korporativni svetovalec, vodja prodaje …

Ideja o delu v tujini so sanje marsikoga, toda želja pogosto ostane le to, saj posamezniki večkrat ne vedo, kje najti zanimiva, perspektivna delovna mesta v tujini. Zato smo tokrat prebrskali ponudbo portala Eures, vseevropskega zaposlitvenega portala in izbrali izstopajoča prosta mesta, ki vas peljejo v Švico, Avstrijo, na Švedsko …

Projektni vodja v statistiki

Kje? Nordregio, Švedska

Si za to delovno mesto? Kvalifikacije za delovno mesto so magistrski naziv iz družbenih ved s kvantitativnimi kompetencami, statistiko ali sorodnim področjem; statistične veščine in izkušnje z analizo statistike, metodologijami, upravljanjem podatkov in orodji za predstavitev; sposobnost posredovanja kompleksnih statističnih rezultatov na razumljiv način ter poznavanje zakonodaje o uradni statistiki v nordijskih državah

Kaj te čaka? Pričakuješ lahko zaposlitev v nordijskem raziskovalnem inštitutu Nordregio, kjer se ti obeta dinamično delovno okolje s poudarkom na sodelovanju, neodvisnosti in ustvarjalnosti. V Nordregio ponujajo konkurenčno plačo in začetno štiriletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja. Podpirajo selitve in omogočajo uravnoteženje dela in zasebnega življenja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja prodaje in trženja

Kje? Tecan Schweiz AG, Švica

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki ima izkušnje na področju trženja v multinacionalki, čakajo pa ga tudi priprava trženjskih načrtov ter izvedba izdelave in upravljanje izdelkov in kampanj. Želijo si tudi, da ima novi zaposleni praktičen pristop k delu, sposobnost razmišljanja zunaj okvirjev in izkušnje z vodenjem večfunkcijskih ekip, tudi prek regij ter seveda strast do trženja.

Kaj te čaka? Tvoje delovne naloge bodo vodenje razvoja in izvajanje trženjskih načrtov za dosego poslovnih ciljev, vodenje večfunkcijskih ekip, sodelovanje z zunanjimi partnerji in nenehen stik s deležniki, upravljanje trženjskih procesov z ustvarjanjem pozitivne kulture, neprestano izboljševanje kampanj tako pri razvoju kot pri upravljanju …

V podjetju si želijo kandidata, ki ima izkušnje na področju trženja v multinacionalki, čakajo pa ga tudi priprava trženjskih načrtov ter izvedba izdelave in upravljanje izdelkov in kampanj. Želijo si tudi, da ima novi zaposleni praktičen pristop k delu, sposobnost razmišljanja zunaj okvirjev in izkušnje z vodenjem večfunkcijskih ekip, tudi prek regij ter seveda strast do trženja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Delo v proizvodnji

Kje? Lannach

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki je natančen, odgovoren in zanesljiv, ima po možnosti izkušnje v proizvodnji, je pripravljen na 3-izmensko delo in delo v nadurah, ima pogovorno znanje nemškega jezika na ravni B1, vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz.

Kaj te čaka? Tvoje naloge na delovnem mestu v proizvodnji bodo montaža in sestavljanje na liniji ter upravljanje stroja.

Kandidat si lahko na delovnem mestu obeta zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo za to delovno mesto je 2.526.86 € bruto/mesec, zaposleni pa dobi tudi dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.

Vodja restavracije

Kje? QR Group Services Sàrl, Švica

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata z znanjem nemščine ter izkušnjami v vodenju ter timskem delu, ki se vidi na delovnem mestu vodje restavracije.

Kaj te čaka? Tvoje delovne naloge bodo obsegale samostojno vodenje ekipe, uporabo različnih orodij za upravljanje, zagotavljanje kakovosti in storitev v skladu z zahtevami strank in vodstva, izboljšavo kampanj in upravljanja …

Čakajo te zaposlitev za nedoločen čas, 5 tednov dopusta, konkurenčna plača ter odlične možnosti za karierni razvoj.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja ekipe inženirjev za elektroniko

Kje? Escatec Switzerland AG, Švica

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki ga odlikujejo močna vodstvena osebnost s sposobnostjo dela v ekipi in spoštljivim obnašanjem, izrazit občutek za odgovornost, samostojno in strukturirano delo, delovne izkušnje na področju vodenja zaposlenih in vodenja skupin, zaključen visokošolski študij (HF, FH ali tehnična univerza), znanje in izkušnje na področju elektronike in proizvodnje ter testiranja elektronskih komponent ter odlično znanje nemščine in angleščine, pisno in govorno.

Kaj te čaka? Na tem delovnem mestu pri Escatec Switzerland AG te čakajo naloge kot so vodenje oddelka, odgovornost za načrtovanje, konstrukcijo in vzpostavitev testnih sistemov za proizvodnjo elektronskih in optoelektronskih komponent, tehnična podpora in izboljšave obstoječih testnih sistemov v tekoči proizvodnji, neprestano izboljševanje procesov in postopkov …

Delo v podjetju ponuja raznolike naloge iz različnih panog in področij, vključno z industrijsko elektroniko, potrošniško elektroniko in medicinskimi napravami. Omogočeno je tudi brezplačno parkiranje neposredno na lokaciji in dobra povezava z javnim prevozom.

Obetajo se še prilagodljiv delovni čas s 40-urnim delovnim tednom, vključno z možnostjo dela od doma, poštene plače na podlagi plačilnih razpredelnic in sodelovanja pri uspehu, finančna podpora pri nadaljnjem izobraževanju in interni razvojni možnosti …

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

PREBERITE ŠE: Delo v tujini: Prednosti in izzivi dela v Avstriji

Farmacevt

Kje? SUN STORE Apotheken, Švica

Si za to delovno mesto? Kandidat za delovno mesto farmacevta mora imeti diplomo farmacevta (FPH) ali dovoljenje za opravljanje tega poklica. Tudi mladi diplomanti so dobrodošli.

Pomembne lastnosti, ki jih pričakujejo, so ekipni duh, sposobnost ustvarjanja prijetnega delovnega okolja ter veselje do razvoja lekarne s svojimi idejami. Poleg tega je zaželeno minimalno znanje francoščine na ravni B2.

Kaj te čaka? Podjetje SUN STORE Apotheken išče farmacevta za delo v Moudonu. Kandidat bo podpiral upravo lekarne in pomagal pri vsakodnevnem delu.

Njegove naloge bodo vključevale tudi svetovanje strankam o zdravstvenih vprašanjih ter izobraževanje vajencev, študentov in farmacevtov v izobraževanju FPH. Poleg tega bo skrbel za stalno zagotavljanje kakovosti v lekarni.

Podjetje nudi številne bonitete, vključno s 13. plačo, udeležbo v dobičku ali individualnim bonusom, porodniškim in očetovskim dopustom, fleksibilnim delovnim časom ter možnostjo nakupa dodatnih dni dopusta ali neplačanega dopusta.

Prav tako zagotavlja podporo in financiranje internih in eksternih nadaljnjih izobraževanj, kot je specializacija za farmacevta v lekarni FPH, ter nagrajuje uspešno zaključena izobraževanja.

Podjetje je družinam prijazno, omogoča delo s skrajšanim delovnim časom in nudi ugodnosti za otroke zlasti za svoje zaposlene. Poleg tega zagotavlja številne druge bonitete, kot so finančna spodbuda za poroko in rojstvo otroka ter prispevek k mobilnosti in popuste na različne storitve.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Korporativni svetovalec

Kje? Acino International AG, Švica

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto iščejo kandidate s pravnim ozadjem ter pravno izobrazbo, pridobljeno v Švici ali državi članici EU ter 1-3 leti delovnih izkušenj, ki imajo tudi izkušnje z mednarodnimi pogodbami in pogajalskimi sposobnostmi.

Kaj te čaka? Delo vključuje pravno podporo oddelkom za nabavo in oskrbo ter zagotavljanje skladnosti z zakonodajo in politikami podjetja, pričakuješ pa lahko priložnosti polno in dinamično delovno okolje.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!